Παίρνει και 4ο γκολκίπερ

Ο Βαγγέλης Πίτκας δεν έχει δεχτεί να λύσει το συμβόλαιό του με τη Δόξα Δράμας και οι Μαυραετοί κλείνουν τον νεαρό Θοδωρή Λαμπίρη. Ερωτήματα για Πίντο.

Την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων περιμένει η Δόξα Δράμας μετά την ανάλυση των θέσεών της την Τετάρτη (23/01) στην ΕΠΟ. Οι Μαυραετοί προσπάθησαν όσο μπορούσαν για την ανατροπή της απόφασης με την οποία μηδενίστηκαν στο παιχνίδι με τον Βόλο, αλλά όπως μετέφερε η έδρα, θα καθυστερήσει να ανακοινώσει την κρίση της.

Και ενώ ο Στάικος Βεργέτης δήλωνε ότι οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν, η Δόξα Δράμας ετοιμάζεται να εντάξει και τέταρτο τερματοφύλακα στο ρόστερ. Ο Βαγγέλης Πίτκας, εξάλλου, δεν τα βρίσκει στο οικονομικό με την ΠΑΕ για να αποδεσμευτεί. Αποφασίστηκε, λοιπόν, να αποκτηθεί ο 21 ετών Θοδωρής Λαμπίρης. Την περσινή χρονιά είχε 2 συμμετοχές με τον Αχαρναϊκό και 3 με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Εκτός αυτού η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Γιόνε ντα Σίλβα Πίντο! Πρόκειται για τον 28χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό που έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς. Έχει να παίξει 2 και πλέον χρόνια (4/12/16 τελευταίο του ματς με τη Λαμία), οπότε προκαλεί ερωτήματα η κίνηση αυτή. Όχι μόνο γιατί η τριάδα ξένων έχει κλείσει, αλλά και γιατί υπάρχουν σκέψεις απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή που προέρχεται από μακρά αποχή, αντί να δοθεί η ευκαιρία σε νεαρό Έλληνα, όπως διατυμπάνιζε πρόσφατα ο Γιάννης Μπύρος. Βέβαια, προ ημερών η Δόξα Δράμας μπήκε στη διαδικασία δοκιμής Κινέζου.

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά, τέλος, δηλώθηκε να εκτίσει στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη Άρτας για την 11η αγωνιστική.

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep