Τριπλή πρόκληση

Η Δόξα Δράμας αναζητά απαντήσεις στην τριπλή πρόκληση που την περιμένει με τρία ματς μέσα σε οκτώ ημέρες. Η Δόξα Δράμας αναζητά απαντήσεις στην τριπλή πρόκληση που την περιμένει με τρία ματς μέσα σε οκτώ ημέρες.

Η Δόξα Δράμας αναζητά τον τρόπο να κλείσει ιδανικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Στην τελική ευθεία για μια δύσκολη εβδομάδα μπαίνει η ομάδα της Δόξας Δράμας με τρία παιχνίδια κρίσιμα για τις ισορροπίες της. Το ξεκίνημα θα γίνει την Κυριακή (27/1) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, ο οποίος είναι αρκετά επιβαρυμένος από το παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος με την ΑΕΚ που έδωσε την Τετάρτη (23/1) το απόγευμα, ενώ δεν θα επιστρέψει και στην Κρήτη ενδιάμεσα. Η εξέλιξη αυτής της αναμέτρησης είναι ικανή να δώσει ψυχολογία στην ομάδα της Δράμας εν όψει και του εξ αναβολής αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας που και εκείνος άλλαξε προπονητή και βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο.

Μετά από αυτή τη διπλή υποχρέωση ακολουθεί ταξίδι στην Κρήτη για την κόντρα με τον Εργοτέλη, αγώνας με τον οποίο κλείνει ο πρώτος γύρος για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη. Η διόρθωση στην τελική προσπάθεια είναι από τα βασικά ζητούμενα για το τεχνικό επιτελείο της Δόξας Δράμας, ώστε να έχει το κάτι παραπάνω από αυτά που έβγαλε στο γήπεδο στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά.

Ο Στάικος Βεργέτης είχε ξεκαθαρίσει μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Θεσσαλονίκη πως όλα ήταν θετικά και χρειαζόταν η ομάδα κάτι παραπάνω στην τελική πάσα και τελική ενέργεια ώστε να εξαργυρώσει την υπεροχή της.

Last modified onΤετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 23:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep