«Δεν θέλουμε μεταγραφές»

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για την κάλυψη που έχει σε όλες τις θέσεις του ρόστερ η Δόξα Δράμας. Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για την κάλυψη που έχει σε όλες τις θέσεις του ρόστερ η Δόξα Δράμας.

Ο Στάικος Βεργέτης παραδέχθηκε πως η Δόξα Δράμας δεν ήταν καλή στην τελική προσπάθεια και γι' αυτό δεν πήρε κάτι παραπάνω από αυτό που της άξιζε σύμφωνα με την απόδοσή της στην Καλαμαριά.

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Στάικος Βεργέτης μίλησε για την καλή απόδοση της ομάδας του στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, για την σωστή αμυντική λειτουργία, αλλά και τα λάθη στην τελική πάσα και τελική προσπάθεια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 στην Καλαμαριά:

«Αναλογιζόμενος το παιχνίδι τώρα, μετά το τέλος του, θεωρώ πως κάναμε μια καλή εμφάνιση σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν τόσο καλός. Παρόλα αυτά είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και η αμυντική τακτική μας ακολουθήθηκε από τα παιδιά στο έπακρο με αποτέλεσμα να δεχθούμε μόλις μια επικίνδυνη τελική στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Παρά την καλή κυκλοφορία που είχαμε δεν φτάσαμε στο γκολ παρότι πατήσαμε πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή.

Η εμφάνιση της ομάδας είναι καλή, αλλά θεωρώ πως δεν πήρε το αποτέλεσμα που της άξιζε. Αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί αυτή τη στιγμή, επειδή θεωρώ ότι τα παιδιά άξιζαν αυτό το καλύτερο αποτέλεσμα. Πήραμε τον βαθμό, όμως σε μια δύσκολη έδρα και συνεχίζουμε».

Μεταγραφικά θα γίνουν άλλες κινήσεις;

«Δεν θεωρώ πως έχουμε ιδιαίτερες τρύπες στο ρόστερ μας και θεωρώ πως σε όλες τις θέσεις καλυπτόμαστε από τους ποδοσφαιριστές που έχουμε».

Στην φάση του Ολαϊτάν που ζητά ο Απόλλων Πόντου πέναλτι υπάρχει παράβαση;

«Δεν υπάρχει πέναλτι, είμαι σίγουρος γι' αυτό, αλλά και πρωτύτερα ένας ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα που ήταν πεσμένος κάτω πήρε την μπάλα με το χέρι εμφανώς και μετά δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση. Θα ήταν κρίμα να δοθεί κάτι, αν και τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο».

Περιμένατε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι;

«Το είπα και πριν. Με βάση της απόδοση μας αξίζαμε κάτι παραπάνω, αλλά δυστυχώς δεν το πήραμε από δική μας αναποτελεσματικότητα στις φάσεις που δημιουργήσαμε. Μας έλειψε η τελική πάσα σε κάποιες φάσεις και σε άλλες το καλό τελείωμα. Για παράδειγμα στην φάση του Καψάλη θα μπορούσε να είχε γίνει ένα καλύτερο τελείωμα».

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2019 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep