Logo
Print this page

Δόξας... αναβολή

Αναμενόμενη αναβολή στην εκδίκαση της ένστασης της Δόξας Δράμας και αναμονή για τη λειτουργία της ΕΕΑ.

Το ρεπορτάζ του FL News σχετικά με το αίτημα αναβολής που θα κατέθετε η Δόξα Δράμας στον αθλητικό δικαστή επιβεβαιώθηκε. Την Τρίτη (08/01) είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση της ένστασής της κατά του κύρους του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων, αλλά οι «Μαυραετοί» ζήτησαν και πέτυχαν τη μετάθεση της συζήτησης. Αιτία τι άλλο; Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται!

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στον αθλητικό δικαστή και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Δικηγόρος της Δόξας Δράμας στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ο Λάμπρος Μπίρδας, όμως στη διαδικασία παραβρέθηκε ο γιος του, Απόστολος, ο οποίος και μετέφερε αίτημα αναβολής. Όχι μόνο γιατί ο πατέρας του δεν μπορούσε να παρασταθεί, αλλά και γιατί όπως είπε: «Η ένστασή μας εξαρτάται από την απόφαση της ΕΕΑ, η οποία όμως δεν συνεδριάζει. Ο Αήττητος Σπάτων σύμφωνα με την ΠΑΕ δεν έχει συμπληρώσει το μετοχικό κεφάλαιο. Ζητούμε όσο το δυνατόν πιο μακρινή αναβολή, γιατί πρέπει να συνεδριάσει και να στείλει την έκθεσή της. Έχουμε ζητήσει, άλλωστε και τα απαιτούμενα αντίγραφα από τη διοργανώτρια αρχή».

Ο πρόεδρος της έδρας ρώτησε ποιος είναι ο χρονικός ορίζοντας που προβλέπεται για τη συνεδρίαση της ΕΕΑ, αλλά απάντηση δεν πήρε. Η τελευταία φορά που συνεδρίασε ήταν την 1η Νοεμβρίου και έκτοτε αγνοείται η τύχη της. Η υπάρχουσα κατάσταση βόλευε πολλούς στη Football League, αλλά πλέον η Δόξα Δράμας ενδιαφέρεται άμεσα για την άμεση επαναλειτουργία της.

Εν τέλει ο αθλητικός δικαστής έδωσε αναβολή για τις 25 Ιανουαρίου, αλλά οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι δεδομένα η υπόθεση δεν θα συζητηθεί τότε. Θεωρείται, άλλωστε, απίθανο η ΕΕΑ να συνεδριάσει μέχρι τότε. Σημειώνεται ότι την ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων εκπροσώπησε στη διαδικασία ο νομικός, Δημήτρης Βαγιάκος.

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 01:43
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr