«Αβάσιμη και ψευδής»

Η απάντηση της Δόξας Δράμας στην επιστολή του Παντελή Ριζογιάννη.

Μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του πρώην αρχηγού της Δόξας Δράμας, Παντελή Ριζογιάννη η ΠΑΕ απάντησε μέσω ανακοίνωσης. Χαρακτήρισε αβάσιμη και ψευδή την εκδοχή του ίδιου για το διαζύγιο και ισχυρίστηκε ότι: «αρνούμαστε ολοσχερώς τα περί της «φωτογράφισης» παικτών για έκνομες ενέργειες. Οι όποιες εσωτερικές διαδικασίες δεν συνδέονται με προσπάθεια στοχοποίησης προσώπων, αλλά με προσπάθεια διερεύνησης και αποκατάστασης της αλήθειας».

Αναλυτικά:

«Ενημερωθήκαμε ότι την 03.01.2019 στην ιστοσελίδα «www.footballleaguenews.gr» δημοσιεύθηκε επιστολή του πρώην ποδοσφαιριστή, κ. Παντελή Ριζογιάννη, με αποδέκτη τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μπύρο.

Διευκρινίζουμε με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα επιδοθούμε σε δημόσιο διάλογο για καίρια ζητήματα που άπτονται της εσωτερικής λειτουργίας της ομάδας, μεταξύ των οποίων και η διαχείριση των συνεργασιών με τους παίκτες. Αυτή η τακτική αξιολογείται ως άκρως αντιεπαγγελματική και ανάρμοστη υπό τις περιστάσεις.

Ο συντάκτης της άνω επιστολής προφανώς και αποκλίνει από την αληθινή εκδοχή των ιστορικών συνθηκών. Η διακοπή της συνεργασίας μας με τον κ. Παντελή Ριζογιάννη, ρητά διευκρινίζεται ότι δεν οφείλεται σε οικονομική αδυναμία του Προέδρου. Η εκδοχή αυτή είναι καταφανώς αβάσιμη και ψευδής και θίγει την τιμή και την υπόληψη του Προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος συνεχίζει να χρηματοδοτεί με ίδια κεφάλαια την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Κατά τα λοιπά, αρνούμαστε ολοσχερώς τα περί της «φωτογράφισης» παικτών για έκνομες ενέργειες. Οι όποιες εσωτερικές διαδικασίες δεν συνδέονται με προσπάθεια στοχοποίησης προσώπων, αλλά με προσπάθεια διερεύνησης και αποκατάστασης της αλήθειας.

Περαιτέρω, δεν κατανοούμε το υπαινικτικό περιεχόμενο της νουθεσίας/ευχής περί μη προσβολής από «εξουσιαστική ίωση», καθώς ενστερνιζόμαστε την αντίληψη ότι σε μία ομαδική προσπάθεια δεν υπάρχουν εξουσιαστές και εξουσιαζόμενοι, αλλά μόνον συνεργάτες που αποδέχονται κανόνες εσωτερικής πειθαρχίας σε εναρμόνιση με τη διαμορφωμένη σφαίρα δεοντολογίας. Με αυτήν την αντίληψη πορευθήκαμε και με αυτήν την αντίληψη θα συνεχίζουμε να σφραγίζουμε την πορεία μας.

Τέλος, μας προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν απέστειλε την επιστολή υπόψη του Προέδρου στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά επέλεξε τη δημοσιοποίησή της σε διαδικτυακά μέσα».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Ιανουάριος 2019 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep