«Ο διαιτητής καθυστέρησε...»

Τι ζήτησαν η Δόξα Δράμας και η Παναχαϊκή από τον αθλητικό δικαστή και γιατί αναβλήθηκε η απολογία τους.

Σε απολογία για την καθυστερημένη έναρξη του μεταξύ τους αγώνα κλήθηκαν την Παρασκευή (07/12) η Δόξα Δράμας και η Παναχαϊκή. Ο διαιτητής Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι οι δύο ομάδες άργησαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο γιατί «καθυστέρησαν να τακτοποιήσουν τον εξοπλισμό τους», όμως οι Μαυραετοί αρνήθηκαν υπαιτιότητα των δύο ομάδων και σημείωσαν ότι «ο διαιτητής ήταν αυτός που καθυστέρησε». Το FL News έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Ο δικηγόρος της Παναχαϊκής, Δημήτρης Τσαούσογλου με υπόμνημα που έστειλε ζητούσε αναβολή εκδίκασης και την κλήση του παρατηρητή, Χαράλαμπου Παναγιωτίδη (Κατερίνης), προκειμένου να καταθέσει. Ο νομικός της Δόξας Δράμας, Αργύρης Λίβας που ήταν παρών ζήτησε συνεκδίκαση της υπόθεσης και ανέφερε:

«Ζητούμε να κληθεί ο παρατηρητής, ώστε να δώσει τουλάχιστον έγγραφες εξηγήσεις. Αμέσως επικοινωνήσαμε μαζί του τηλεφωνικά και μας είπε ότι εννοείται πως οι δύο ομάδες δεν φέρουν καμία ευθύνη για την καθυστέρηση. Οι ομάδες ήταν παρατεταγμένες στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής καθυστέρησε και μετά έγραψε αυτή την παντελώς αόριστη παρατήρηση στο φύλλο αγώνα.

Όταν τον ρωτήσαμε, δεν μας είπε κάτι συγκεκριμένο. Ανέφερε κάτι για... κολάν. Εμείς δεν αλλάξαμε ούτε εμφάνιση, ούτε τίποτα και θέλουμε να το επιβεβαιώσει αυτό και ο παρατηρητής. Η έκθεσή του είναι λευκή. Η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε εμάς. Αν ο παρατηρητής δεν μπορεί να έρθει να καταθέσει, ας στείλει μία έγγραφη δήλωση».

Το αίτημα των δύο ΠΑΕ έγινε αποδεκτό και επόμενη δικάσιμος ορίστηκε στις 18 Δεκεμβρίου.

Last modified onΣάββατο, 08 Δεκέμβριος 2018 00:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep