«Κομβικό το ακυρωθέν γκολ»

Ο Στάικος Βεργέτης δεν είχε άποψη για το ακυρωθέν γκολ της Δόξας Δράμας, αλλά ούτε και παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του.

Ως κομβική φάση για την εξέλιξη του αγώνα με τον Ηρόδοτο χαρακτήρισε ο Στάικος Βεργέτης το ακυρωθέν γκολ της Δόξας Δράμας στο 1-1 του αγώνα. Όπως δήλωσε μετά την ήττα (2-3) της ομάδας του, παράπονο δεν είχε από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του:

«Σήμερα παρά το γεγονός ότι ευτυχήσαμε να σκοράρουμε στην πρώτη μας επιθετική ανάπτυξη, δεχτήκαμε δύο γκολ που οφείλονται σε ατομικά αμυντικά λάθη και βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο. Παρόλα αυτά παιδιά βρήκαν το ψυχικό σθένος, ισοφάρισαν και εκεί έρχεται η κομβική στιγμή του αγώνα. Ένα γκολ που μας ακυρώθηκε, για το οποίο όλοι λένε πως δεν ήταν οφσάιντ και μια μεγάλη ευκαιρία του Κρουθ μπροστά στο τέρμα.

Αντί, λοιπόν, να βρεθούμε με το κεφάλι στο σκορ, δεχόμαστε πάλι, έχοντας κακή αμυντική λειτουργία, ένα γκολ, το οποίο μας υποχρέωσε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο να έχουμε τον έλεγχο, να ψάχνουμε, τουλάχιστον, την ισοφάριση και μετά να διεκδικήσουμε τη νίκη, παίζοντας τόσο από τις πλευρές, όσο και με σουτ από τον άξονα. Όμως δεν τα καταφέραμε.

Μας θλίβει μεν το αποτέλεσμα, ωστόσο δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μας, οι οποίοι μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο κυνήγησαν να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν από το παιχνίδι. Είναι τροφή για προβληματισμό και για μελέτη πολλά θέματα που προέκυψαν από τον αγώνα, που αφορούν εμάς τους προπονητές, αλλά πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας, να σηκώσουμε το κεφάλι, γιατί στη συνέχεια έρχεται πολύ γρήγορα το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, να πάμε εκεί και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Κρατάμε το μυαλό μας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Δεν έχουμε επηρεαστεί από αυτά που συμβαίνουν με την ένσταση. Αυτό φάνηκε, άλλωστε, από το γεγονός ότι ομάδα μπήκε καλά, προηγήθηκε, δεν φάνηκε ότι ήταν επηρεασμένη».

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά είπε:

«Ό,τι είχαμε το δώσαμε μέσα στο γήπεδο σήμερα. Η τακτική του προπονητή μας ήταν να μπούμε πολύ δυνατά να τελειώνουμε το παιχνίδι. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και εκεί που έπρεπε να καθαρίσουμε τον αγώνα δεχθήκαμε πολύ εύκολα γκολ. Μετά δυσκόλεψε πολύ κατάσταση για να γυρίσουμε το ματς. Πιστεύω ότι δώσαμε ό,τι είχαμε μέσα στο γήπεδο. Τελείωσε αυτή η αναμέτρηση και τώρα κοιτάμε μπροστά μας το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε με την Κέρκυρα».

Last modified onΣάββατο, 17 Νοέμβριος 2018 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep