«Δεν θα περάσει έτσι»

Νομικά θα κινηθεί η Δόξα Δράμας για τις δηλώσεις του Γιώργου Τόλια. Νομικά θα κινηθεί η Δόξα Δράμας για τις δηλώσεις του Γιώργου Τόλια.

Στη Δόξα Δράμας είναι έξαλλοι με δημοσίευμα τοπικού σάιτ της Καλαμάτας που φιλοξενεί συνέντευξη παράγοντα της Χαλκίδας και το οποίο «σπιλώνει» τους Μαυραετούς. 

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς, Γιώργος Τόλιας, έδωσε μια αμφιλεγόμενη συνέντευξη στα ερτζιανά της Καλαμάτας και αυτή φιλοξενήθηκε σε ηλεκτρονική έκδοση. Στις δηλώσεις του το βασικό θέμα είναι η ομάδα της Εύβοιας, ο τρόπος με τον οποίο έχει απαξιωθεί και το ότι δεν κατάφερε το καλοκαίρι του 2017 να πάρει μέρος στα μπαράζ, αφού δεν κατέθεσε την εγγύηση των 300.000 € που απαιτούσε η ΕΠΟ. Μέσα σε όλη αυτή την ανάλυση της λογικής του μπήκε και η ομάδα της Δόξας Δράμας και μάλιστα ο ίδιος προχώρησε σε καταγγελίες, στις οποίες αναφέρει πως ο πρόεδρος της ομάδας της ΠΑΕ «αγόρασε» την άνοδο στη Football League. 

Οι άνθρωποι των Μαυραετών δεν θα αφήσουν έτσι το θέμα και αναμένεται να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια που τους δίνει η ελληνική νομοθεσία για να αποκατασταθεί η αλήθεια, όπως και το όνομά τους. Τις ερχόμενες ημέρες θα γίνουν οι συντονισμένες ενέργειες τους, οι οποίες θα ανακοινωθούν από την ΠΑΕ. Την Παρασκευή (16/11), μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει τοποθέτηση μέσω ανακοίνωσης των Μαυραετών.   

Last modified onΠέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep