Στα Χανιά για το «διπλό»

Οι 18 εκλεκτοί της Δόξας Δράμας για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Σιώπη ολοκλήρωσε η Δόξα Δράμας την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής (11/11, 15:00) με τον Πλατανιά στα Περιβόλια. Οι «μαυραετοί» θέλουν τη νίκη και στα Χανιά, με τον Στάικο Βεργέτη να προσπαθεί να τους κρατήσει συγκεντρωμένους στον αγωνιστικό τους στόχο.

Όσα ακολούθησαν του αγώνα με τον Βόλο έχουν επηρεάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού οι «ασπρόμαυροι» βλέπουν ότι μπορεί να χάσουν στα χαρτιά το τρίποντο το οποίο κατέκτησαν με πολύ κόπο. Αυτό είναι και το στοίχημα για τον Βεργέτη, που πρέπει να πείσει τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν από το μυαλό τους το θέμα της ένστασης. Εξάλλου, ο ιδιοκτήτης Γιάννης Μπύρος παραδέχτηκε το λάθος στο πρόσφατο ματς με δήλωσή του στο FL News και εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Δόξα Δράμας θα δικαιωθεί.

Μετά από την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (09/11), που αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, ο Αρκάς τεχνικός ανακοίνωσε τη 18άδα που θα ταξιδέψει στα Χανιά. Η μόνη αλλαγή σε σχέση με την αποστολή του αγώνα με τον Βόλο, είναι η αντικατάσταση του Σιώπη με τον Ρεβυθόπουλο. Εκτός πλάνων έμειναν και οι Ηλιάδης, Ζοάο Πάουλο, Παπαγεωργίου, Σουμά και Σαμπανίδης.

Οι 18 ποδοσφαιριστές της Δόξας για το παιχνίδι με τον Πλατανιάς είναι οι: Πίτκας, Μένκα, Μακρής, Ρουγκάλας, Ανδρέου, Καψάλης, Ρεβυθόπουλος, Μπαϊκαρά, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Πατράλης, Νατσιόπουλος, Μάρτινς, Κρητικός, Πέρεθ, Κουσκουνάς, Κρουθ και Βιτλής.

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2018 11:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep