Logo
Print this page

«Μας πείσμωσε ο αποκλεισμός»

Στην υγεία της Δόξας και το ομαδικό πνεύμα αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Πίτκας.

Με νίκη σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι τα Τρίκαλα, ξεκίνησε η Δόξα Δράμας τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με τον Βαγγέλη Πίτκα να τονίζει πως το μυστικό της επιτυχίας ήταν ότι έπαιξαν σαν μια γροθιά.

«Ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή, παίξαμε σαν μία γροθιά, διότι βοηθούσε ο ένας τον άλλο. Βγήκαν στο γήπεδο αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις. Είχαμε ασφαλώς αδυναμίες, τις οποίες καλούμαστε να δουλέψουμε για να μην έχουμε παρόμοια προβλήματα στη συνέχεια», επισήμανε ο έμπειρος γκολκίπερ της Δόξας στην εφημερίδα «Metrosport».

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Φέτος, με την αναδιάρθρωση δεν θα υπάρχει αδιάφορη ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός», ανέφερε στη συνέχεια.

Μιλώντας για την επίδραση που είχε στη Δόξα ο αποκλεισμός στο Κύπελλο, υπογράμμισε: «Σίγουρα, μας πείσμωσε ο αποκλεισμός. Ήταν δύσκολη εμπειρία. Φάνηκε ωστόσο ότι βγήκαμε πιο δυνατοί. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Εμείς χάνουμε, εμείς κερδίζουμε. Όλοι μαζί. Μόνο έτσι πετυχαίνεις τους στόχους. Γι’ αυτό και λέγεται ομάδα».

Για την απόφασή του να αγωνιστεί στη Δόξα, είπε: «Από τη φύση της έχει υψηλούς στόχους. Υπάρχει όραμα. Οργανωμένος σύλλογος, που αποπνέει υγεία. Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες»,

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο: «Τον θέλουμε στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Είναι δύσκολο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Πάντα χρειάζεται ο κόσμος. Ευθύς εξ αρχής από την Κυριακή στο ματς με τον Βόλο. Θα παίξει καταλυτικό ρόλο η παρουσία του και συνάμα η συμπαράσταση του».

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr