«Κάναμε αβίαστα λάθη»

Στα λάθη που έκαναν οι παίκτες της Δόξας στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης.

Καλή στην τακτική ήταν η Δόξα Δράμας απέναντι στον Ηρακλή, αλλά έκανε αβίαστα λάθη, σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη. Ο τεχνικός των «μαυραετών» έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένας φιλικός αγώνας σε συνθήκες πρωταθλήματος. Είμαι ευχαριστημένος πάνω σε τακτικά ζητήματα, είχαμε καλά τρεξίματα, ένταση και ρυθμό στο παιχνίδι μας. Η αμυντική μας διάταξη δεν επέτρεψε στον Ηρακλή να μας κάνει φάσεις. Αντιθέτως κάναμε πολλά αβίαστα λάθη, είχαμε χαμένες μπάλες που μας έφερναν ξανά να είμαστε σε θέση άμυνας. Εύχομαι καλή πορεία και υγεία στον Ηρακλή και στον φίλο μου τον Αλέκο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Πεταυράκης δήλωσε: «Εύχομαι υγεία πάνω από όλα. Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β’ εθνικής, δυνατό, όπου πήγαμε καλά. Βγάλαμε πάθος και τακτικά ήμασταν πολύ καλοί. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και χρειάζεται χρόνος για να βρεθούμε μεταξύ μας. Ελπίζω ότι στην πρεμιέρα θα είμαστε έτοιμοι. Είχαμε κάποιες αδυναμίες που θα τις δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά».

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2018 10:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep