«Αναβάθμιση και αξιοπιστία»

Στη Δόξα Δράμας έκαναν λόγο για τυπογραφικό λάθος στην έγγραφη πρόταση και τόνισαν ότι στο θέμα υποβιβασμού καλύπτονται από τη σημείωση «όπως ήδη προβλέπεται».

Η μοναδική ομάδα της Football League που κατέθεσε εγγράφως την πρότασή της για διεξαγωγή πλέι οφ στο συμβούλιο της Παρασκευής (21/09) ήταν η Δόξα Δράμας. Οι «Μαυραετοί» έδειξαν εμπράκτως ότι προσπαθούν από την πλευρά τους να βοηθήσουν στην αναβάθμιση του προϊόντος και στην αύξηση του ανταγωνισμού. Μάλιστα, μετά την κατάθεση της σχετικής πρότασης ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος πρότεινε να διεξαχθούν και πλέι άουτ.

Όσο για το λάθος που είχε το έγγραφο της ΠΑΕ και έκανε λόγο για υποβιβασμό των ομάδων που θα τερματίσουν στις θέσεις 11-16; Όπως σημείωναν στη Δόξα Δράμας, ήταν απλά ένα τυπογραφικό λάθος και δεν άξιζε να δοθεί τόσο μεγάλη διάσταση, τη στιγμή που οι «Μαυραετοί» κατέθεσαν μία τέτοια σοβαρή πρόταση που θα βοηθήσει στην αναβάθμιση και την αξιοπιστία της διοργάνωσης. «Δεν ασχοληθήκαμε με την ουρά», ανέφεραν από την ΠΑΕ και ένιωθαν αδικημένοι που παρουσιάστηκε η πρότασή τους ως λανθασμένη. Συμπλήρωναν δε, ότι το τυπογραφικό λάθος καλύπτεται από τη σημείωση «όπως ήδη προβλέπεται» και υπογράμμιζαν ότι σε επικοινωνία που είχαν με την ΕΠΟ η Ομοσπονδία τους ενημέρωσε ότι αυτή είναι η πρόταση του Υφπουργού και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν.

Last modified onΣάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2018 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep