Δοξασμένα στους «32» η Νίκη

Η Δόξα Δράμας ήταν ακόμη ένα θύμα του Κυπέλλου Ελλάδος από την Football League και έμεινε έξω από τη συνέχεια του θεσμού με ήττα 1-0 στον Βόλο από τη Νίκη. Η Δόξα Δράμας ήταν ακόμη ένα θύμα του Κυπέλλου Ελλάδος από την Football League και έμεινε έξω από τη συνέχεια του θεσμού με ήττα 1-0 στον Βόλο από τη Νίκη.

Η Δόξα Δράμας ηττήθηκε με 1-0 από τη Νίκη Βόλου, η οποία πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.  

Με γκολ του Μαγκέντο στο 68ο λεπτό, η Νίκη Βόλου πήρε χρυσή νίκη - πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος σε μια κόντρα ανάμεσα σε δύο μεγάλο ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Δόξα Δράμας δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να δείξει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων που «υπαγόρευε» η διαφορετική κατηγορία και αυτό σίγουρα θα αυξήσει την γκρίνια για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «μαυραετοί».  

Η Νίκη Βόλου έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της, αφού στο 5ο λεπτό ο Ρουγκάλας έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Βουκομάνοβιτς και στο 6ο ο Μακένγκο είχε χλιαρό σουτ μέσα από την περιοχή που μπλόκαρε ο Πίτκας. Η Δόξα Δράμας δεν είχε επικίνδυνη φάση στην εστία της ομάδας του Βόλου, ενώ στο 39ο λεπτό απειλήθηκαν πάλι από κεφαλιά του Καντούτση μετά από κόρνερ του Κέρι, με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία του Πίτκα.  Στο 68ο λεπτό ο Κέρι εκτέλεσε κόρνερ, ο Καρτσαμπάς έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Μακέντο με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το γκολ της Νίκης Βόλου.  

Η Δόξα Δράμας δεν κατάφερε να αντιδράσει και ήρθαν μετά πάλι απειλή στο 81ο λεπτό, με τον Φάμπιο που έβγαλε τετ α τετ τον Ιορδανίδη που έκανε αδύναμο σουτ και δεν άνοιξε δίπλα στον Κέρι για να σιγουρέψει το γκολ.      

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-0

ΓΚΟΛ: 68’ Μακένγκο  

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Φάντζιο Μπούις): Αποστολίδης, Καρτσαμπάς, Φάμπιο, Μετούσι, Μέτσε, Καντούτσης, Μακενγκό (79’ Ιορδανίδης), Θ. Παπαδόπουλος, Κέρι (90’ Παπαδήμας), Βουκομάνοβιτς, Ρόβας (85’ Λάιος)  

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Ριζογιάννης, Ανδρέου, Ροτζέριο, Μαρκόπουλος (63’ Πατράλης), Κουσκουνάς, Κρουζ (63’ Μαρτίνες), Βιτλής (57' λ. τ. Κρητικός), Μπαϊκαρά, Ρουγκάλας, Μακρής

Last modified onΚυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2018 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep