Ξεκίνησε με 0-0 η Δόξα

Ισόπαλη 0-0 αναδείχθηκε η Δόξα Δράμας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ισόπαλη 0-0 αναδείχθηκε η Δόξα Δράμας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Στην «λευκή» ισοπαλία έμειναν η Δόξα Δράμας και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που έγινε στον Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου γίνεται η προετοιμασία των Μαυραετών. 

Χωρίς γκολ τελείωσε το φιλικό παιχνίδι της Δόξας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας που ήταν το πρώτο για την ομάδα της Δράμας στην τρίτη ημέρα της προετοιμασίας της στην Βουλγάρια. Ο τεχνικός της ομάδας, Στάικος Βεργέτης έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές με δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ζοάο Πάουλο, Μπάμπουρας, Ρεβυθόπουλος, Παρασκευάς, Ροτζέριο, Πατράλης, Μαρκόπουλος, Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ Πίτκας, Βιτλής (75’ Κονταξής), Κασμερίδης, Ανδρέου (75’ Αντωνιάδης), Σιώπης, Μακρής, Σουμά, Ριζογιάννης, Κρητικός (75’ Παρουτσής), Κρουθ (75’ Παπαγεωργίου), Σαμπάνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Κώστας Μαλέκος): Γιωργαλίδης, Ανδρέου, Ράμος, Σάββα, Αντωνίου, Τόμας, Νάνι, Μπουγιούκας, Ροτζέριο, Ρομό, Οπόνγκ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ζοάο,Πίσκο, Κανίτσκι, Σεραφειμ, Παχίπης, Αντωνίου, Σαμαράς, Ζευλάρης, Χατζηγαβριήλ, Κωνσταντίνου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός της ομάδας της Δόξας Δράμας Στάικος Βεργέτης, δήλωσε: «Είναι θετικό το πρόσημο από το πρώτο φιλικό που έδωσε η ομάδα μας με την έννοια ότι τα παιδιά έβγαλαν πιο πολλά θετικά στοιχεία, απ’ ότι κάποια άλλα στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση.

Είναι φυσιολογικό για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όμως αξίζει να αναφερθούμε στο πάθος και στη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες μας προκειμένου να μονταριστεί η ομάδα ιδανικά. Είναι σημαντικό να σταθούμε στο γεγονός ότι είδαμε φίλαθλο κόσμο που ταξίδεψε στο Μπάνσκο για να σταθεί στο πλευρό της προσπάθειας των παιδιών. Τον ευχαριστούμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με την υπόσχεση να του δώσουμε χαρές».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep