Με 26 παίκτες στο Μπάνσκο

Η αποστολή της Δόξας Δράμας για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Το απόγευμα της Δευτέρας (13/8) αναχώρησε η Δόξα Δράμας για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Στάικος Βεργέτης πήρε μαζί του 26 ποδοσφαιριστές ενώ το πρωί της Τρίτης (14/8) θα ακολουθήσουν και οι Κρουθ, Ζοάο Πάουλο και Παρασκευάς, οι οποίοι είχαν κάποιες εκκρεμότητες, τυπικού χαρακτήρα, με την υπογραφή των συμβολαίων τους.

Οι 26 της αποστολής είναι οι: Πεταυράκης, Σιώπης, Μαρκόπουλος, Βιτλής, Κασμερίδης, Κονταξής, Κουσκουνάς, Ριζογιάννης, Μάρτινς, Νατσιόπουλος, Σουμά, Μπαϊκαρά, Μένκα, Μακρής, Πίτκας, Ηλιάδης, Ρεβυθόπουλος, Πατράλης, Κρητικός, Ανδρέου, Παπαγεωργίου, Αντωνιάδης, Παρουτσής, Κασμερίδης, Μπάμπουρας, Κασασόλα.

Εκτός των ποδοσφαιριστών, στην αποστολή είναι οι Βεργέτης (προπονητής), Ντίτσιος (βοηθός προπονητή), Χριστόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων), Τσιακίρης, Κατσανίκας (γυμναστές), Καπός (φυσιοθεραπευτής), Μπερούκας, Πετρουτσιάν (μασέρ), Κασάμπαλης (εργοφυσιοθεραπευτής), Αθανασιάδης (φροντιστής), Οταπασίδης (αρχηγός αποστολής).

Last modified onΔευτέρα, 13 Αύγουστος 2018 21:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep