Logo
Print this page

Μπαράζ ανανεώσεων στη Δόξα

Ο Γιάννης Μπύρος συμφώνησε με εννέα παίκτες του περσινού ρόστερ της Δόξας και ο Βεργέτης έφτασε στη Δράμα.

Μανίκια σήκωσαν στη Δόξα Δράμας και τρέχουν με ταχείς ρυθμούς για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Μετά την πρόσληψη του Στάικου Βεργέτη στη θέση του προπονητή, το Σάββατο ο Γιάννης Μπύρος είχε σειρά συναντήσεων με ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ και συμφώνησε με εννέα από αυτούς.

Κάτοικοι Δράμας θα παραμείνουν οι Ορέστης Μένκα, Δημήτρης Σιώπης, Σταύρος Πεταυράκης, Αλέξανδρος Νατσιόπουλος, Βασίλης Βιτλής, Ντενίζ Μπαϊκαρά, Κώστας Μαρκόπουλος, αλλά και ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος. Την Κυριακή αναμένεται να επισφραγιστεί η συμφωνία με τον Δημήτρη Μαχαίρα.

Αντίθετα, ο Κώστας Παναγιωτούδης ζήτησε να συνεχίσει την καριέρα του Ηρακλή, κάτι που έγινε δεκτό. Οι περιπτώσεις των Σωτήρη Παπαζούδη, Σάββα Κυριακίδη και Γιώργο Λίτσκα θα τεθούν στην κρίση του Βεργέτη. Ο Αρκάς προπονητής έφτασε το Σάββατο στη Δράμα και ξεναγήθηκε στο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο από τον Νίκο Ιωσηφίδη.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Σειρά συναντήσεων με παίκτες του περσινού ρόστερ είχε σήμερα, στα γραφεία της ΠΑΕ, ο πρόεδρος Γιάννης Μπύρος.

Επετεύχθη συμφωνία με τους Βιτλή, Μαρκόπουλο, Μένκα, Μπαϊκαρά, Νατσιόπουλο, Πεταυράκη, Ρεβυθόπουλο και Σιώπη. Στη λίστα αυτή προστίθεται και ο Μαχαίρας, ο οποίος θα βρίσκεται αύριο στην Δράμα.

Το τυπικό του θέματος θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα με την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους.

Στις εγκαταστάσεις ο Βεργέτης

Την πρώτη του επίσκεψη στο γήπεδο της Δόξας είχε σήμερα το πρωί ο νέος προπονητής, Στάικος Βεργέτης, ο οποίος ξεναγήθηκε από τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Ιωσηφίδη. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο στου Νικοτσάρα».

Last modified onΚυριακή, 29 Ιούλιος 2018 10:26
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr