Επέστρεψαν οι τρεις

Ο Σάββας Κυριακίδης που επέστρεψε από τον Ηρακλή αναμένεται να παραμείνει στο ρόστερ της Δόξας Δράμας. Ο Σάββας Κυριακίδης που επέστρεψε από τον Ηρακλή αναμένεται να παραμείνει στο ρόστερ της Δόξας Δράμας.

Στην Δόξα Δράμας είναι πλέον τα δελτία των τριών ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν την προηγούμενη περίοδο ως δανεικοί στον Ηρακλή. 

Στα χέρια της διοίκησης της Δόξας Δράμας είναι πάλι τα δελτία των τριών ποδοσφαιριστών που είχαν αγωνιστεί ως δανεικοί με τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι Παναγιωτούδης, Ρεβυθόπουλος και Κυριακίδης είναι πάλι ποδοσφαιριστές των «μαυραετών» και θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες αν θα πειστρέψουν στην Θεσσαλονίκη, όπως θέλουν στον Ηρακλή, ή θα παραμείνουν στο ρόστερ της Δόξας Δράμας. 

Τα δεδομένα θα καθοριστούν τόσο από τις αποφάσεις του Γιάννη Μπύρου για τον τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα, όσο και από τις ισορροπίες του πρωταθλήματος. Πάντως, ο Κυριακίδης φαίνεται να είναι μέσα στα σχέδια για τη νέα σεζόν, ενώ με τους Παναγιωτούδη - Ρεβυθόπουλος όλα μοιάζουν να είναι ανοικτά. 

Παράλληλα γίνονται και οι αντίστοιχες επαφές και για τα διασικαστικά που αφορούν τον Τρύφωνα Κασμερίδη, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός με το Σκούταρι την τελευταία σεζόν.   

 

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιούλιος 2018 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep