Τελευταίο Σαββατοκύριακο

Η Δόξα Δράμας περιμένει τις εξελίξεις και περνά το τελευταίο Σαββατοκύριακο απραξίας. Η Δόξα Δράμας περιμένει τις εξελίξεις και περνά το τελευταίο Σαββατοκύριακο απραξίας.

Οι αποφάσεις της Super League την Δευτέρα (25/6) θα κρίνουν τον τρόπο που θα κινηθεί η Δόξα Δράμας και αυτό θα είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο απραξίας. 

Σε στάση αναμονής βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες στην Δόξα Δράμας και αυτή η κατάσταση έχει προχωρήσει στο στάδιο της απραξίας σε όλα τα θέματα. Η κατάσταση της αναδιάρθρωσης, στην οποία έχει μπει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φέρει σε αμηχανία τις ομάδες, αλλά φαίνεται ότι πλησιάζει το τέλος του σήριαλ.

Στην Δράμα περιμένουν πλέον τις αποφάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, αλλά και την πρόταση της Super League προς την ΕΠΟ για όσα θα ισχύσουν τη νέα σεζόν. Τα δεδομένα της προκήρυξης για το 2018-19 θα φέρουν και ένα πρώτο μήνυμα ακόμη και για τον τρόπο διεξαγωγής των ερχόμενων πρωταθλημάτων σε Super League και Football League.

Οι αποφάσεις που θα παρθούν την Δευτέρα (25/6) στην Super League θα δώσουν ουσιαστικά το μήνυμα για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Πρώτο μέλημα είναι να κλείσει το θέμα του προπονητή και στη συνέχεια να οριστικοποιηθούν οι κινήσεις για το ρόστερ της ομάδας, όσο και το πού θα γίνει η προετοιμασία της.

[googlead][/googlead]    

Last modified onΠαρασκευή, 22 Ιούνιος 2018 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep