«Μεμονωμένες αποδοκιμασίες»

Η απολογία της Δόξας Δράμας για τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Εκτός του Απόλλωνα Πόντου σε απολογία την Τετάρτη (13/06) είχε κληθεί και η Δόξα Δράμας. Οι «Μαυραετοί» απολογήθηκαν για υβριστικά συνθήματα προς τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Δημήτρη Καλαϊτζίδη και όπως ανέφερε ο νομικός, Αργύρης Λίβας αυτά ήταν μεμονωμένα λόγω της κόντρας που είχαν οι δύο ομάδες.

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στον αθλητικό δικαστή και σας παρουσιάζει τη θέση της Δόξας Δράμας από τον δικηγόρο, Αργύρη Λίβα:

«Ήταν ένα ήρεμο και αδιάφορο παιχνίδι. Όποιος και να κέρδισε δεν θα άλλαζε κάτι για την 6η θέση και για το σενάριο της αναδιάρθρωσης. Να αναφέρω ότι τον παρατηρητή δεν τον ορίζουμε εμείς, ούτε είναι της Καλαμαριάς, αλλά τον ορίζει η διοργανώτρια.

Για τη δική μας κατηγορία ο διαιτητής δεν γράφει τίποτα. Ο παρατηρητής πολλές φορές είναι, αν όχι στην εξέδρα, πιο κοντά στην εξέδρα από τον διαιτητή. Αν υπήρχαν κάποιοι μεμονωμένοι φίλαθλοι που μπορεί να είπαν στον κύριο Καλαϊτζίδη κάποιες υβριστικές εκφράσεις, δεν έπεσαν στην αντίληψη του διαιτητή. Δεν το αναφέρει, δεν έγινε καν σύσταση από τα μεγάφωνα. Υπήρχε στο παρελθόν κάποια αντιδικία μεταξύ των δύο ομάδων με κάποιες ενστάσεις και ίσως κάποιοι σε επίπεδο προσωπικό να είπαν κάτι στον κύριο Καλαϊτζίδη.

Ζητάμε την απαλλαγή μας και αρνούμαστε τις φράσεις. Ακόμα και αν έχει γίνει είναι ένας στην κερκίδα και λέει στον προπονητή της Καλαμαριάς κάτι. Δεν είναι πέντε, 10, 20, 1.000 και να βρίζουν».

Last modified onΠέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 10:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep