Μαγνητική για Ματσούκα

Την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας κρατούν στη Δόξα Δράμας.

Η Δόξα Δράμας δεν μπορεί να μείνει στο πρόσφατο στραβοπάτημα απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας. Το μόνο που κράτησαν οι Μαυραετοί ήταν η απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου και πλέον δίνεται η ευκαιρία για ανασυγκρότηση εν όψει του αγώνα με τη Σπάρτη στις 20 Μαΐου. Ο τεχνικός, Κώστας Βασιλακάκης υπογράμμισε στους παίκτες του ότι πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια και να κλείσουν τη σεζόν με νίκες.

Βέβαια, η επιστροφή στο γήπεδο την Τρίτη (08/05) συνοδεύτηκε από απουσίες με κυριότερη αυτή του Λευτέρη Ματσούκα. Ο ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» προγραμματίστηκε να υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί πόσο καιρό θα τον κρατήσει εκτός ο τραυματισμός στη μέση. Σε ό,τι αφορά στον Μαρκόπουλο, η αξονική ήταν «καθαρή», αλλά για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεωργιάδης, Τζόκιτς, ενώ διαθέσιμος είναι πλέον ο Νατσιόπουλος που αποθεραπεύτηκε. Την Τετάρτη (09/05) αναμένεται να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με την Κ19. Σε αυτό θα παίξουν όσοι δεν ήταν βασικοί απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας.

Last modified onΤρίτη, 08 Μάιος 2018 20:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep