Μπήκε ο Ματσούκας

Ο Λευτέρης Ματσούκας μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της Δόξας Δράμας. Ο Λευτέρης Ματσούκας μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της Δόξας Δράμας.

Χωρίς απουσίες η προπόνηση της Δόξας Δράμας, αφού μπήκε και ο Λευτέρης Ματσούκας που ξεπέρασε την διάσειση που είχε υποστεί στην Λάρισα.

[googlead][/googlead]

Στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας, Κώστα Βασιλακάκη, μπήκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Δόξα Δράμας και μετά από αρκετό διάστημα η προπόνηση έγινε χωρίς απουσίες. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο, αλλά πλέον δεν υπάρχουν ονόματα στην λίστα με τους τραυματίες, αφού μπήκε και ο Λευτέρης Ματσούκας.

Ο μέσος των «μαυραετών» είχε υποστεί διάσειση στην αναμέτρηση της Κυριακής (29/4) με τον Απόλλωνα στην Λάρισα και είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Οι μέρες που μεσολάβησαν ήταν σημαντικές για να διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ευτυχώς όλα πήγαν καλά, με τον Λευτέρη Ματσούκα να επιστρέφει πλέον στις προπονήσεις.

Την Κυριακή (6/5) η Δόξα Δράμας θα υποδεχθεί τον Καραϊσκάκη Άρτας σε μια ακόμη αναμέτρηση που στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε η ομάδα να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Last modified onΤετάρτη, 02 Μάιος 2018 21:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep