Το ρίσκο και η δικαίωση

Ο Γιάννης Μπύρος δικαιώθηκε με το ρίσκο της αλλαγής προπονητή και περιμένει ανάλογη συνέχεια για τη Δόξα Δράμας.

Ο Γιάννης Μπύρος δεν συνηθίζει να παίρνει εν θερμώ αποφάσεις και αυτό φάνηκε από την υπομονή που έδειξε, τόσο με τα αρνητικά αποτελέσματα επί εποχής Άγγελου Διγκόζη, όσο και με αυτά επί θητείας Νίκου Κωστένογλου. Ο ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας, όμως πήρε το ρίσκο μετά τη «σφαλιάρα» στο Αίγιο και είδε το... ηλεκτροσόκ να πετυχαίνει.

Τρεις ημέρες πριν το ματς - με πολλές ιδιαιτερότητες - απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου και μπροστά στο ενδεχόμενο μίας νέας απογοήτευσης που θα πλήγωνε το γόητρο των Μαυραετών και του κόσμου, ο Μπύρος απομάκρυνε τον Κωστένογλου και τόλμησε να ακολουθήσει τη συνταγή Βασιλακάκη. Προχώρησε στην πρόσληψη ενός προπονητή που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πρόσωπα και πράγματα στη Δόξα και αυτός τον δικαίωσε. Χωρίς να προλάβει να προχωρήσει σε αλλαγές, χρησιμοποίησε ένα ορθολογικό σχήμα και φρόντισε, ώστε οι παίκτες του να βγάλουν το απαιτούμενο πάθος. Στοιχείο που έλειπε από το Αίγιο...

Προηγουμένως, βέβαια, ο Μπύρος, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια φρόντισε να τους τονώσει ψυχολογικά και, εκ του αποτελέσματος, τα λόγια του έπιασαν τόπο. Το ίδιο, βέβαια, περιμένει να δει και στο ματς της Κυριακής (29/04, 17:00) με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Υπενθυμίζεται ότι εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Κάσες, Τζόκιτς, Σιώπης, Καπνίδης, Σταματόπουλος, Νατσιόπουλος και Παπαζούδης.

Η αποστολή: Μένκα, Βούρας, Πεταυράκης, Σπυρόπουλος, Βαλλιάνος, Ντιμιτρόφσκι, Όστοϊτς, Γκότοβος, Στεφάνοβιτς, Βιτλής, Γουνδουλάκης, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Ντατίδης, Μαρκόπουλος, Ματσούκας, Γεωργιάδης, Αρναρέλλης, Κουσκουνάς, Λίτσκας.

Last modified onΣάββατο, 28 Απρίλιος 2018 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep