Με ελλείψεις η Δόξα

Οι Σιώπης, Λίτσκας, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Νατσιόπουλος και Αρναρέλλης έμειναν εκτός αποστολής της Δόξας Δράμας για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Την 20άδα που αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου (17/03) για το Ηράκλειο εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (18/03, 15:00) με τον Εργοτέλη ανακοίνωσε ο Νίκος Κωστένογλου. Και οι ελλείψεις για τους «Μαυραετούς» είναι αρκετές.

Εκτός του τιμωρημένου, Νίκου Κουσκουνά ο έμπειρος προπονητής απέκλεισε τους τραυματίες Σιώπη (θλάση), Λίτσκα, τον ανέτοιμο Στεφάνοβιτς και τους Αρναρέλλη, Νατσιόπουλο. Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, δεν έχουν αγωνιστεί τον τελευταίο μήνα.

Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη και το πρωί του Σαββάτου (17/03) θα αναχωρήσει αεροπορικώς για το Ηράκλειο. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί στο βοηθητικό του Παγκρητίου το απόγευμα.

Η αποστολή: Βούρας, Μένκα, Γουνδουλάκης, Κάσες, Ντατίδης, Σταματόπουλος, Όστοϊτς, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Γεωργιάδης, Βαλλιάνος, Πεταυράκης, Σπυρόπουλος, Μαρκόπουλος, Βιτλής, Καπνίδης, Τζόκιτς, Γκότοβος, Ματσούκας.

Last modified onΠαρασκευή, 16 Μάρτιος 2018 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep