Ευχάριστος «πονοκέφαλος»

Ο Νίκος Κωστένογλου με γεμάτη φαρέτρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Η Δόξα Δράμας είναι πάνοπλη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, που θα γίνει την Κυριακή στο Ηράκλειο. Η προπόνηση της Τετάρτης κύλησε δίχως να προκύψει κανένα πρόβλημα και ο Νίκος Κωστένογλου καλείται μέσα από πλήρες ρόστερ να επιλέξει την αποστολή για το ματς στο Παγκρήτιο, έχοντας ευχάριστο «πονοκέφαλο» να συμπεριλάβει στα πλάνα του ό,τι καλύτερο έχει διαθέσιμο. Υπενθυμίζεται, ασφαλώς, ότι εδώ και καιρό έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή ο Κουσκουνάς.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο αεροπορικώς για την Κρήτη. Υπενθυμίζεται ότι η Δόξα Δράμας προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στην Καλλιθέα.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ
Η ΠΑΕ ενημέρωσε για τα εξής αναφορικά με τη σημερινή προπόνηση: «Σε πολύ έντονους ρυθμούς κύλησε η προπόνηση της Τετάρτης για τους παίκτες της Δόξας. Αρχικά το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε στο γήπεδο της ομάδας και στο χώρο του γυμναστηρίου όπου ο Γιάννης Ισπυρλίδης και ο Χρήστος Τσιακίρης δούλεψαν με τους παίκτες πάνω σε ασκήσεις ενδυνάμωσης. Στη συνέχεια οι παίκτες μεταφέρθηκαν στον κοντινό χώρο του εθνικού σταδίου, όπου εκεί ο Νίκος Κωστένογλου εφάρμοσε πρόγραμμα ασκήσεων με μπάλα, σε πολύ ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς.

Το πλάνο του τεχνικού των «μαυραετών» είναι απαλλαγμένο από προβλήματα τραυματισμών, καθώς όλοι οι παίκτες της ομάδες είναι καλά. Ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, τελευταίος στη λίστα των τραυματιών, ακολούθησε όλο το σημερινό πρόγραμμα κανονικά και πέτυχε ένα πολύ θεαματικό γκολ στη διάρκεια της προπόνησης. Μοναδική απουσία στον καταρτισμό της αποστολής για την Κρήτη θα είναι αυτή του Νίκου Κουσκουνά, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας από κάρτες».

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 17:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep