Logo
Print this page

Καρέ υπογραφών στη Δόξα

Ο Βασίλης Βαλλιάνος με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης (στη φωτό με τον Δημήτρη Κουρμπέλη) Ο Βασίλης Βαλλιάνος με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης (στη φωτό με τον Δημήτρη Κουρμπέλη)

Εκλεισε και Βασίλη Βαλλιάνο η Δόξα Δράμας, μετά τους Γιώργο Γεωργιάδη, Μίλος Τζόκιτς και Αντώνη Καπνίδη.

[googlead][/googlead]

Οκτώ είναι πλέον οι χειμερινές προσθήκες στο ρόστερ της Δόξας Δράμας, καθώς την Τρίτη 30/1 υπέγραψαν συμβόλαιο με την ΠΑΕ τέσσερις παίκτες που αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα.

Μετά τις συμφωνίες με τους Γιώργο Γεωργιάδη, Μίλος Τζόκιτς και Αντώνη Καπνίδη, οι «Μαυραετοί» έδωσαν τα χέρια και με τον Βασίλη Βαλλιάνο.

Ο 29χρονος αριστερός μπακ (που ξεπήδησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ) είχε φέτος τρεις συμμετοχές με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League (συν δύο στο κύπελλο) και προ ημερών έμεινε ελεύθερος. Κατά το παρελθόν έχει θητεύσει στη Football League με ΟΦΗ (20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα το 2016-17) και ΑΟ Χανιά (20 εμφανίσεις το 2013-14), στη Γ' Εθνική με Παναχαϊκή και Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Κύπρο (Α' και Β' κατηγορία) με το Παραλίμνι.

Οι υπογραφές στο deal με τον Βαλλιάνο, αλλά και με τους Γεωργιάδη, Τζόκιτς και Καπνίδη έπεσαν την Τρίτη 30/1 στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το sportsdrama.gr. Μάλιστα, ο πρώτος προπονήθηκε ήδη με τη νέα του ομάδα.

Θυμίζουμε ότι η Δόξα Δράμας έχει αποκτήσει κατά τη χειμερινή περίοδο και τους Νίκο Κουσκουνά, Δημήτρη Σιώπη, Αλέξανδρο Αρναρέλλη και Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς.

[googlead][/googlead]

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr