Η ομίχλη καθήλωσε τη Δόξα (photo)

Αναβλήθηκε η πρωινή πτήση (16/1) Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο της Δόξας Δράμας, λόγω ομίχλης - στις 14:30 αναμένεται να πετάξουν για Κρήτη.

[googlead][/googlead]

Μετά τη Βέροια η ομίχλη καθήλωσε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και τη Δόξα Δράμας.

Η διαφορα είναι πως οι «Μαυραετοί» είχαν προγραμματίσει να πετάξουν μία μέρα νωρίτερα στην Κρήτη, οπότε δεν τίθεται θέμα μη έγκαιρης προσέλευσης τους στον αγώνα της Τετάρτης (17/1, 17:00, ΕΡΤ3) με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (αντίθετα δεν είχε διαξαχθεί ο αγώνας της «βασίλισσας» με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό). Αυτό, ωστόσο, δεν αναιρεί την ταλαιπωρία της αποστολής.

Οι 20 παίκτες με το τεχνικό τιμ και τους συνοδούς αναχώρησαν στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης (16/1) από τη Δράμα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Η πτήση για Ηράκλειο ήταν προγραμματισμένη στις 8.15, αλλά από τις 7.10 περίμεναν πότε θα αραιώσει η ομίχλη.

aerodra1

Γύρω στις 13:00 άρχισε να φεύγει και η ενημέρωση που έχει η αποστολή από την εταιρεία Aegean είναι πως θα πετάξουν στις 14:30 (δηλαδή με πάνω από 6 ώρες καθυστέρηση).

Εκείνη την ώρα, όμως, επρόκειτο να προπονηθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο, οπότε το ερώτημα που αιωρείται πλέον είναι πότε και αν θα κάνουν το χαλάρωμα πριν από το ματς με τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep