Από το 4 στα 5 στο 0 στα 5...

Μετά την εκρηκτική εκκίνηση στη Football League η Δόξα Δράμας έχασε το βηματισμό της.

[googlead][/googlead]

Στους πρώτους πέντε αγώνες της στη φετινή Football League η Δόξα Δράμας συγκέντρωσε 13 βαθμούς, αλλά στους επόμενους πέντε περιορίστηκε σε 3 πόντους...

Από το 4 στα 5 (όσον αφορά τις νίκες), πέρασε στο 0 στα 5. Μετά τα 9-0 τέρματα, συνέχισε με 3-5. Από την επίδοση 4-1-0 στην πρώτη πένταδα αγώνων, έφτασε ακολούθως στο 0-3-2.

Είναι ξεκάθαρο από τους αριθμούς ότι μετά την εκρηκτική της εκκίνηση στη Football League η Δόξα Δράμας έχασε το βηματισμό της προβληματίζοντας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος από τη στιγμή που έθεσε εξ αρχής τον πήχη του στόχου στο ύψος της Super League.

Γι' αυτό και το 1-1 στη δύσκολη έδρα του Απόλλωνα Πόντου -που υπό άλλες συνθήκες θα χαρακτηριζόταν θετικό- εμπίπτει πλέον στη λογική του χαμένου εδάφους.

Το ίδιο θα ισχύει κι αν δεν κερδίσει η Δόξα τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» την Τετάρτη 17/1 (17:00, ΕΡΤ3) στο ματς που εκκρεμεί από την 9η αγωνιστική.

Θυμίζουμε ότι οι Δραμινοί νίκησαν Αναγέννηση Καρδίτσας (2-0), Αιγινιακό (0-2), Καλλιθέα (0-1), Εργοτέλη (4-0) και έφεραν ενδιάμεσα ισοπαλία με τα Τρίκαλα (0-0) μέχρι την 5η αγωνιστική, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκαν από Παναχαϊκή (1-0), Αρη (1-2) και αναδείχτηκαν ισόπαλοι με ΑΟ Χανιά Κισσαμικό (1-1), Παναιγιάλειο (0-0) και Απόλλωνα Πόντου (1-1).

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΚυριακή, 14 Ιανουάριος 2018 14:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep