«Για τη νίκη στην Κρήτη»

Ο Άγγελος Διγκόζης στάθηκε στην παρουσία του Ορέστη Μένκα, μίλησε για την… σχέση του με τον Απόλλωνα Πόντου και έδωσε «σύνθημα νίκης» εν όψει ΟΦΗ. 

[googlead][/googlead]

Ο βαθμός της ισοπαλίας με τον τρόπο που ήρθε κόντρα στον Απόλλων Πόντου αφήνει ικανοποιημένη την Δόξα Δράμας. Ο τεχνικός των «Μαυραετών», Άγγελος Διγκόζης γνωρίζει καλά πως μετά τα συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα δεν αρκεί και έτσι στην συνέντευξη Τύπου έδωσε σύνθημα νίκης για τον εξ’ αναβολής αγώνα με τον ΟΦΗ (17/1) στην Κρήτη.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για το παιχνίδι: «Το πρώτο ημίχρονο παίχτηκε κυρίως στο κέντρο. Εμείς δεν μπήκαμε καλά και ο Απόλλωνας μας έκανε δύο καλές ευκαιρίες. Έπειτα ισορροπήσαμε το παιχνίδι και μπορέσαμε να κάνουμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα, ενώ ο Απόλλωνας ευτύχησε να πετύχει γκολ στην πρώτη φορά που πάτησε την περιοχή μας. Μετά το γκολ χάσαμε την συγκέντρωση μας και έτσι ο αντίπαλός μας έχασε ακόμα δύο μεγάλες ευκαιρίες, αλλά εξ’ αιτίας του τερματοφύλακά μας δεν δεχτήκαμε άλλο γκολ. Ευτυχώς για εμάς σκοράραμε, ενώ στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Ο βαθμός δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, ούτε όμως μας στεναχωρεί. Έχουμε όρεξη για δουλεία και θα πάμε μέσα στην Κρήτη για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «O Απόλλων είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες μετά το 1-0 και θα μπορούσε να έχει καθαρίσει τον αγώνα».

Για το αν αισθάνεται τυχερός μετά την ισοπαλία της ομάδας του: «Όχι δεν αισθάνομαι τυχερός».

Για το αν έχει μετανιώσει για την συμπεριφορά του στον αγώνα της περσινής χρονιάς όταν ήταν προπονητής της Καβάλας: «Όχι δεν έχω μετανιώσει. Εσείς θέλετε να βλέπετε έναν προπονητή που η ομάδα του θα βάζει γκολ κι αυτός δεν θα πανηγυρίζει; Εγώ τον Απόλλωνα τον αγαπάω πολύ περισσότερους από κάποιους εδώ μέσα. Για τον Απόλλων έχω χάσει και χρήματα, αλλά έχω σπάσει και τα πόδια μου. Υπηρέτησα αυτή τη ομάδα με πάθος και τρέλα. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και γι’ αυτό πανηγύρισα το γκολ της ομάδας μου. Πάντα όταν πετυχαίνεις γκολ απέναντι στις δύο μεγαλύτερες ομάδες της κατηγορίας θα έχεις το κίνητρο και έτσι θα πανηγυρίσεις τα γκολ».

ΠΗΓΗ: Metrosport.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep