Τέλος στην «ανομβρία»

Με 20 παίκτες αλλά χωρίς τον Φανούρη Γουνδουλάκη για αγωνιστικούς λόγους η Δόξα Δράμας στην Καλαμαριά για το ματς με τον Απόλλων Πόντου. 

[googlead][/googlead]

Με στόχο να αφήσει… πίσω της το σερί αρνητικό σερί χωρίς νίκη θα αγωνιστεί η Δόξα Δράμας στην Σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου (13/1, 15:00, ΕΡΤ-3).

Οι «Μαυραετοί» στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος μετράνε 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ η τελευταία τους νίκη χρονολογείται στις 26 Νομεβρίου, όταν επικράτησαν με το εμφατικό 4-0 εντός έδρας του Εργοτέλη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάσουν την… επαφή τους με την δυάδα και πλέον κάθε απώλεια βαθμών τους «απομακρύνει» από την άνοδο. 

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα με μια τεράστια έκπληξη από τον Άγγελο Διγκόζη καθώς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για αγωνιστικούς λόγους ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Για τον ίδιο λόγο δεν ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη και οι Βασιλειάδης, Σταματόπουλος, Τσούτσης, Στεφάνοβιτς, Ρανγκέλοφ.

Επίσης εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας των Δραμινών έμεινε και ο Στεφάνοβιτς μιας και δεν εκδόθηκε το δελτίο του. 

Αναλυτικά την 20αδα αποτελούν αποτελούν οι: Βούρας, Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Όστοϊτς, Βιτλής, Παπαζούδης, Κουσκουνάς, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Νταντίδης, Ματσούκας, Κάσες, Μπαϊκαρά, Ριζογιάννης, Νατσιόπουλος, Λίτσκας, Σιώπης, Μαρκόπουλος, Αρναρέλλης.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep