Logo
Print this page

«Είναι αδιανόητο...»

Η Δόξα Δράμας διέψευσε κατηγορηματικά ότι η ήττα στην Πάτρα διατάραξε το καλό κλίμα.

[googlead][/googlead]

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για διατάραξη του κλίματος στη Δόξα Δράμας μετά την ήττα στην Αγυιά προχώρησε η Δόξα Δράμας. Σε δελτίο Τύπου υποστήριξε ότι εάν ίσχυε κάτι τέτοιο ο Γιάννης Μπύρος δεν θα προχωρούσε άμεσα σε πληρωμές και, μάλιστα, δεν θα είχε σκοπό να εξοφλήσει τον Δεκέμβριο πριν φύγει ο μήνας.

Παράλληλα, η διοίκηση σημείωσε ότι ο Άγγελος Διγκόζης χαίρει της εκτίμησης του μεγαλομετόχου, με τον Μπύρο να τον θεωρεί μαχητή. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ανέφερε:

«Σε κόντρα κάποιων δημοσιευμάτων και «ραδιοφωνικών πληροφοριών» που θέλουν το κλίμα στην δραμινή ομάδα να είναι επηρεασμένο από την ήττα στην Πάτρα, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση. Είναι αδιανόητο να μιλάνε κάποιοι για πρόβλημα κλίματος στην ομάδα και την επομένη του παιχνιδιού της Πάτρας να γίνονται κανονικά όλες οι πληρωμές. Οι παίκτες της Δόξας εξοφλήθηκαν τον Νοέμβριο και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε χθες σε συνεργάτη του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Μπύρος προτίθεται να κάνει τις πληρωμές του τρέχοντος μήνα προτού αυτός τελειώσει ημερολογιακά.

Στην εκδοχή ενός ταραγμένου κλίματος δεν μπορούν να υπάρξουν τέτοιας λογικής κινήσεις από τον μεγαλομέτοχο. Η συνέπεια των πληρωμών δεν έχει να κάνει με κάποια δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία, αλλά με αποδοχή και επιβράβευση της σωστής λειτουργίας της ομάδας. Η ιδιωτική πρωτοβουλία πάντα εκτιμά και στηρίζει αυτό που θεωρεί ότι βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση.

Η Δόξα στο σημείο που βρίσκεται αγωνιστικά και με τα υπάρχοντα δεδομένα, ικανοποιεί σε πολύ υψηλό βαθμό τους διοικούντες της, και ο Άγγελος Διγκόζης χαίρει της εκτίμησης του Γιάννη Μπύρου, καθώς ο πρόεδρος της Δόξας τον θεωρεί μαχητή και εκφράζεται από τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης της ομάδας από τον προπονητή του».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 14:57
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr