Ελπίδες για Κάσες, Ματσούκα

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τους Χοσέ Μαρία Κάσες, Λευτέρη Ματσούκα ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Άγγελος Διγκόζης.

[googlead][/googlead]

Η προπόνηση της Παρασκευής (24/11) γέννησε... ελπίδες αναφορικά με την συμμετοχή των Χοσέ Μαρία Κάσες και Λευτέρη Ματσούκα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (26/11, 15:00). Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε κάποια κομμάτια της προπόνησης και έτσι ο Άγγελος Διγκόζης θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάντως είναι δεδομένο πως ο τεχνικός των "μαυραετών" δεν προτίθεται να ρισκάρει την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών του καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τους χάσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αντίθετα δεν τίθεται θέμα συμμετοχής των Πετρόπουλου και Γουνδουλάκη. Πάντως η κατάσταση του τελευταίου παρουσιάζει βελτίωση και υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα είναι και πάλι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια του ματς, η ΠΑΕ ενημέρωσε:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους σε ότι αφορά την προμήθεια του εισιτηρίου τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη θα υπάρχει ένα νέο σημείο πώλησης, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Εκεί θα υπάρχουν εισιτήρια για όλες τις θύρες του γηπέδου μας .

Η διάθεσή τους θα γίνεται το Σάββατο από τις 10πμ έως τις 2μμ και το απόγευμα από τις 5μμ έως τις 7μμ. Η προπώληση θα συνεχιστεί και το πρωί της Κυριακής από τις 10 έως τις 12».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 22:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep