«Εκεί ως το τέλος»

Η ευχή του Άγγελου Διγκόζη για άνοδο της Δόξας Δράμας.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3 ήταν την Παρασκευή (24/11) το απόγευμα ο Άγγελος Διγκόζης. Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν οι «Μαυραετοί», αλλά ευχήθηκε το φινάλε της σεζόν να τη βρει εκεί όπου είναι τώρα, σε τροχιά ανόδου.

Αναλυτικά είπε:

«Ξεκίνησε η προσπάθεια από πέρυσι και από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο κύριος Μπύρος. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ τον τόπο του και την ομάδα. Θέλει να έχει επιτυχία με αυτή. Η περσινή χρονιά με την άνοδο είναι επιτυχημένη. Εύχομαι και πιστεύω με τη συμπλήρωση 100 χρόνων να ξαναχαρεί ο φίλαθλος κόσμος της Δόξας και της Δράμας με μία πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας».

Για τη δίψα του κόσμου:

«Βοηθά πάρα πολύ αυτή την προσπάθεια και στα εκτός και στα εντός. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι κάθε αγωνιστική να γίνεται η μέγιστη προσπάθεια ώστε η ομάδα να φέρνει νίκες και στο τέλος όλοι μαζί να γίνουμε μια αγκαλιά και να πανηγυρίσουμε μία πολύ μεγάλη επιτυχία».

Αν θα γίνει μάχη ως το τέλος:

«Πιστεύω ότι υπάρχουν πέντε ομάδες. Όπως φαντάζει ο Άρης είναι το μεγάλο φαβορί. Από εκεί και πέρα είναι η δική μας ομάδα, του ΟΦΗ, της Παναχαϊκής και ο Απόλλων Καλαμαριάς. Πίστευα και περίμενα τα Τρίκαλα να έχουν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Αυτές θα πάνε ως το τέλος για την άνοδο».

Αν υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψουν ομάδες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και οι οποίες δεν είχαν την ταμπέλα του φαβορί:

«Σίγουρα ήμασταν εμείς. Είχαμε να κάνουμε έναν προγραμματισμό, τρεις στόχους. Είπαμε να παίξουμε στη Γ' Εθνική, μετά να παίξουμε μπαράζ ανόδου και η ομάδα βγήκε χωρίς μπαράζ. Ήταν πολύ δύσκολο να έρθουν οι ποδοσφαιριστές σε εμάς και μέσα σε 25-30 μέρες να γίνουμε ομάδα, να έχουμε ομοιογένεια, να έχουμε καλή εικόνα και να παίρνουμε αποτελέσματα. Αυτό το έχουμε καταφέρει και, σίγουρα, πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί δείχνουν και θέληση και μεγάλη υπομονή στις προπονήσεις».

Θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην πορεία εξαιτίας της μικρής προετοιμασίας;

«Αντιμετωπίζουμε και αυτό είναι πολύ λογικό με κάποιους τραυματισμούς. Όταν παίρνει μια ομάδα έναν ποδοσφαιριστή και πρέπει να τον χρησιμοποιήσει σε ένα 90λεπτο μέσα σε έξι με οκτώ εβδομάδες, εμείς κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Σε τρεις εβδομάδες τους ζητήσαμε χωρίς προετοιμασία, να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, να έχουν πίεση, ώστε να φέρουν αποτελέσματα και καλή εικόνα.

Ως τώρα δεν μας έχει στοιχίσει. Στο ματς με την Καλλιθέα είχαμε τέσσερις απουσίες πολύ σημαντικές. Παρόλα αυτά τα παιδιά που μπήκαν μέσα έδειξαν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι έρχονται παιδιά από τον πάγκο και εκτός αποστολής και είναι έτοιμοι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσουν την ομάδα».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Δόξα:

«Υπάρχουν σκληρές έδρες όπως του Αιγινιακού. Ήθελα να δω την ομάδα αν μπορεί να ανταπεξέλθει σε μία δύσκολη έδρα με δύναμη και κλωτσιές. Πήγαμε πολύ καλά όπως και με την Καλλιθέα. Εκτός από την ποιότητα τα παιδιά δείχνουν διάθεση, όρεξη, πάθος και πάνω απ' όλα εγωισμό θετικό. Θέλουν να πετύχουν.

Το έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή του πρωταθλήματος ότι θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να γίνεται η προσπάθεια. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα εμείς να είμαστε ευχαριστημένοι. Ως τώρα το έχουμε καταφέρει. Έχουμε κρατήσει σε τέσσερις αγωνιστικές ανέπαφη την εστία μας, είμαστε στη δεύτερη θέση και εύχομαι και πιστεύω να είμαστε εκεί ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Σε αυτό, σίγουρα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι όποια προβλήματα και αν έχουμε υπάρχει ο κύριος Μπύρος που προσπαθεί να τα λύσει. Υπάρχει και ο κόσμος που ακολουθεί παντού την ομάδα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 24 Νοέμβριος 2017 23:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep