«Να σπάμε τις αντίπαλες άμυνες»

Ο Άγγελος Διγκόζης τόνισε ότι η Δόξα Δράμας πρέπει να μάθει να σπάει τις αντίπαλες άμυνες.

[googlead][/googlead]

Μετά το 0-0 με τον Πανσερραϊκό, ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Άγγελος Διγκόζης, στάθηκε στην ανάγκη της ομάδας του να διασπάει τις κλειστές άμυνες. Συγκεκριμένα, είπε: «Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε τα προβλήματα που παρουσιάσαμε στον ανασταλτικό τομέα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Νομίζω ότι τα καταφέραμε καλά, δεν μας έβγαλε ευκαιρίες ο αντίπαλος. Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα στην επίθεση. Νομίζω ότι κάναμε δυο - τρεις καλές ευκαιρίες. Η αναβολή του πρωταθλήματος είναι πολύ καλή για εμάς. Νομίζω ότι θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε.

Η επιθετική μας γραμμή δεν είχε την φρεσκάδα που χρειαζόταν. Είναι λογικό γιατί υπάρχει κούραση, κάνουμε συνέχεια δίπλες προπονήσεις. Δεν με προβληματίζει καθόλου αυτό. Θα δουλέψουμε κατάλληλα και θα το διορθώσουμε. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα κλασικό παιχνίδι β’ εθνικής. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ κλειστή άμυνα σαν τις πολλές άλλες που θα συναντήσουμε στο πρωτάθλημα.

Στόχος είναι να δουλέψουμε έτσι ώστε να μπορούμε να σπάμε τις αντίπαλες άμυνες, όσο κλειστές και αν είναι. Δουλεύουμε καθημερινά πάνω σε αυτά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Καρδίτσα».

Πηγή: sportdrama.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 21:35

1 comment

  • Toxiclera
    Toxiclera Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 01:02 Comment Link

    Κολλητε διγκοζη να σου αναφερω πως 2 μεγαλη παικτες ηταν εκτος για κινδυνο τραυματισμου. Αν λοιπον αυτα τα ατομα ηταν μεσα πιστεψε με θα ετρωγες τουλαχιστον 3 μπαλακια. Και κατι ακομα να πεις στους χωριατες φιλλαθλους σου στους νεους αναφερομαο γιατι οι παλιοι ξερουν.. οτι αυτες οι 2 ομαδες ποτε δεν εβριζε η μια την αλλη οπως σημερα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep