"Σουπερλιγκάτη"... μετάγγιση

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης έχει 316 συμμετοχές και 32 γκολ στη Super League Ο Φανούρης Γουνδουλάκης έχει 316 συμμετοχές και 32 γκολ στη Super League

Οι 8 νεοαποκτηθέντες της Δόξας Δράμας έχουν συνολικά 909 συμμετοχές και 101 γκολ στη Super League.

Πιο στοχευμένη δεν μπορούσε να είναι η μεταγραφική πολιτική της Δόξας Δράμας, παρ' ότι ο μηχανισμός για την ενίσχυση της ομάδας φούλαρε Σεπτέμβριο μήνα, αφότου δηλαδή ξεδιάλυνε το τοπίο με την άνοδο στη Football League.

Η μετάγγιση... αίματος ήταν καθαρά "σουπερλιγκάτη". Είναι ενδεικτικό πως οι 8 νεοαποκτηθέντες έχουν συνολικά 909 συμμετοχές στη Super League και 101 γκολ. Αν μη τι άλλο το νούμερο είναι εντυπωσιακό.

Ο 34χρονος μέσος Φανούρης Γουνδουλάκης μετράει 316 αγώνες και 32 τέρματα στη μεγάλη κατηγορία με Πανιώνιο και Πλατανιά.

Ο πολυθεσίτης Τούρκος Ντενίζ Μπαϊκαρά (στα 33 του) έχει στα πόδια του 243 παιχνίδια και 15 γκολ στη Super League με Ξάνθη, Πανσερραϊκό και Πανθρακικό.

Το... κοντέρ του σέντερ φορ Αντώνη Πετρόπουλου (συμπληρώνει τα 32 τον Γενάρη) γράφει 157 συμμετοχές και 42 τέρματα στην 1η κατηγορία με Αιγάλεω, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, ΑΕΚ, Απόλλωνα Σμύρνης και Καλλονή.

Ο 33χρονος Σέρβος στόπερ (και αμυντικό χαφ) Μπράνκο Οστοϊτς έχει να επιδείξει 58 αγώνες και 1 γκολ με τη Βέροια στη Super League.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Χοσέ Μαρία Κάσες (31χρονος) καταγράφει στο ενεργητικό του 47 παιχνίδια και 10 γκολ με τον Πανθρακικό.

Ο 29χρονος Σκοπιανός κεντρικός αμυντικός Βλάντιμιρ Ντιμιτρόφσκι κουβαλάει εμπειρία 44 αγώνων (1 γκολ) ως παίκτης της Κέρκυρας.

Τέλος, ο 25χρονος δεξιός μπακ Παναγιώτης Σπυρόπουλος μετράει 40 αγώνες με Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και Καλλονή, ενώ ο συνομήλικος του Σταύρος Πεταυράκης έχει 4 συμμετοχές με τη φανέλα του Πανθρακικού.

Ολοι μαζί συνθέτουν το παζλ των σουπερλιγκάτων προσθηκών της Δόξας Δράμας.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep