Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οχτάρα στους Νέους η Δόξα

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης

Οικογενειακό διπλό προέβλεπε το πρόγραμμα του Σαββάτου (17/09) στη Δόξα.

Το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλμπίδη επικράτησε 8-0, σε ένα ματς πάντως που δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Αλλωστε οι Μαυραετοί αγωνίστηκαν χωρίς τον Αρη Σοϊλέδη, που έφτασε στη μακεδονική πόλη το Σάββατο (17/09). Τα γκολ σημείωσαν οι Βάντερσον, Αραβίδης (3), Ρούτσης, Μαρκόπουλος, Νιάρος, Γκαμπόρ.

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ, Πιτσόκος, Σικαλιάς, Βέρτζος, Μπριλάκης, Λίμα Σάντος, Λεάντρο, Έρος, Κάπλε, Βάντερσον, Αραβίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Δαύκος, Ρούτσης, Κουμπρόγλου, Τοπούζης, Νιάρος, Μάρκοβιτς.

 

ΔΟΞΑ Κ20: Χαραλαμπίδης, Αθανασιάδης, Κανετίδης, Βασιλειάδης, Δημητριάδης, Ράδος, Σιάμπος, Τουνγκελίδης, Περσίδης, Αμανατίδης, Β. Βασιλειάδης. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι Βουγόγιας, Σιαρόπουλος, Χιντασέλι, Παυλίδης, Τσάκωνας Νικολαϊδης, Μετικείδης, Σεντελίδης, Καγιάογλου, Ορφανίδης, Βάντερσον.

 

Το τεχνικό επιτελείο της Δόξας είναι εν αναμονή και της άφιξης του Θοδωρή Τριποτσέρη. Ο πρώην αμυντικός του Λεβαδειακού θα πατήσει το πόδι του στη Δράμα είτε τη Δευτέρα (19/09), είτε την Τρίτη (20/09).

Last modified onΚυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2011 01:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep