Ο Γιαννούσης στη Δόξα

Η Δόξα Δράμας απέκτησε τον 20χρονο μπακ από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Φιλικό την Παρασκευή (30/07).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη μεταγραφή του Γιάννη Γιαννούση. Ο 20χρονος ταλαντούχος δεξιός μπακ την τελευταία διετία ξεχώρισε με τη φανέλα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας στη Γ΄ Εθνική, κεντρίζοντας τα βλέμματα αρκετών ομάδων, ενώ φέτος στέφθηκε πρωταθλητής (2ος όμιλος Γ΄ Εθνικής).

Ο πολυσύνθετος Γιαννούσης, που έχει αγωνιστεί και στη θέση του σέντερ φορ με τους Θεσσαλονικείς, ενώ μπορεί να παίξει και στόπερ, παλιότερα θήτευσε και στον Μαραθώνα Καλαμαριάς.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο fcdoxadramas.gr, ο Γιάννης Γιαννούσης ανέφερε: “Η Δόξα αποτελεί μια νέα πρόκληση για μένα και φιλοδοξώ να υλοποιήσουμε τους ομαδικούς μας στόχους αλλά και όσα περισσότερα μπορώ φέτος. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους της Δόξας Δράμας σε δύσκολους καιρούς. Ήρθα σε ένα ιστορικό σωματείο, που αξίζει να βρίσκεται μόνο πολύ σε υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο που με επέλεξαν, όπως και τις πρώην ομάδες μου, τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, τον Μαραθώνα Καλαμαριάς, αλλά και τον ατζέντη μου, Αχιλλέα Χατζηνικολάου, που συνέβαλαν στην ανάδειξή μου”.

Γιάννη, καλωσήρθες στους “Μαυραετούς” και σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και διακρίσεις».

Για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β' η ΠΑΕ ενημέρωσε:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει οτι οριστικοποιήθηκε για την Παρασκευή 30/7 το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β΄, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας μας στις 18.30 και θα έχει ανεπίσημο χαρακτήρα (κεκλεισμένων των θυρών), ενώ σύντομα θα γνωστοποιηθούν και άλλα “κλεισμένα” τεστ.

Ο Μάκης Κατσαβάκης και οι συνεργάτες του θα βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και το υπό διαμόρφωση ρόστερ απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα συναντήσει η Δόξα και στη νέα Super League 2, τη στιγμή που σε εξέλιξη ανά γκρουπ είναι οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται οι παίκτες μας.

Υπενθυμίζεται οτι τη Δευτέρα 2/8 και ως τις 13 Αυγούστου, οι “Μαυραετοί” θα μεταβούν στη Νάουσα, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια».

Last modified onΤρίτη, 27 Ιούλιος 2021 20:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep