Συλλέκτης και παραμονή επτά

Η Δόξα Δράμας ενημέρωσε ποιοι από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν. Αποκτήθηκε ο Συλλέκτης.

Επτά γηγενείς ποδοσφαιριστές διατηρήθηκαν στο ρόστερ της Δόξας Δράμας. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ πρόκειται για τους Κόντο, Παπαϊωάννου, Κυριακίδη, Ρούτση, Τάσιο, Θεοδοσιάδη και Πετρίδη. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει οτι συνεχίζουν και φέτος στην ομάδα μας εφτά γηγενείς παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό, με σταθερή και πάγια μέριμνα για την ποδοσφαιρική ανάδειξη του ντόπιου στοιχείου.

Στους “Μαυραετούς” παραμένει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός και εκ των αρχηγών μας, Αλέξανδρος Κόντος, που έχει αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο, αφού προσφέρει πολλά και ως προσωπικότητα στα αποδυτήρια και τη “σύνδεση” με την κοινωνία και τους φιλάθλους μας.

Στη Δόξα συνεχίζουν και έξι νεαροί παίκτες με πολύ ταλέντο, που ήδη δείχνουν την αξία τους μέσα από τις ευκαιρίες που παίρνουν στα επίσημα ματς, από πέρυσι ή και πρόπερσι. Ο λόγος για τους Γιώργο Θεοδοσιάδη (τερματοφύλακας), Δημήτρη Παπαϊωάννου, Κώστα Πετρίδη (μεσοαμυντικοί), Ανέστη Τάσιο (ακραίος μπακ και χαφ), Στέφανο Ρούτση (κεντρικός χαφ) και Δημήτρη Κυριακίδη (περιφερειακός επιθετικός)».

Στα μεταγραφικά, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 21 ετών τερματοφύλακα Βαγγέλη Συλλέκτη από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Συλλέκτη. Ο 21χρονος τερματοφύλακας, ύψους 1.81, ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του την τελευταία σεζόν στην πορεία τίτλου του Ποσειδώνα Μηχανιώνας (πρωταθλητής στο 2ο όμιλο στη Γ΄ Εθνική), διεκδικώντας ως το τέλος την άνοδο.

Ο Σκυδραίος στην καταγωγή γκολκίπερ πρόπερσι διακρίθηκε κάτω από τα δοκάρια της Καλλικράτειας, ενώ νωρίτερα αγωνίστηκε επιτυχώς στην Κ19 του ΠΑΟΚ (εντάχθηκε στους Θεσσαλονικείς από το 2008, στα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια). Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη στις τάξεις της Δόξας και ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Last modified onΤετάρτη, 21 Ιούλιος 2021 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep