Επαφή με Λάλα

Η επιτροπή μετόχων της Δόξας Δράμας ενημέρωσε για τη συνάντηση με τον Χρήστο Λάλα. Ραντεβού και με την «Υπεύθυνη Θέση».

Η πρώτη συνάντηση της επιτροπής των μετόχων της Δόξας Δράμας με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή, Χρήστο Λάλα έγινε το Σάββατο (22/05). Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα γίνει επαφή και με το σχήμα «Υπεύθυνη Θέση», η οποία έχει καταθέσει πρόταση ανάληψης της διοίκησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της επιτροπής:

«Πιστοί στη δέσμευσή μας για απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και υποχρέωση ενημέρωσης των μετόχων και φιλάθλων της ομάδας μας, ανακοινώνουμε ότι χθες πραγματοποιήθηκε στη Δράμα πρώτη συνάντηση των μελών της Επιτροπής με τον κ. Λάλα, ο οποίος εκδήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον του για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, παρουσιάστηκε από την ενδιαφερόμενη πλευρά το πλάνο για τη διοικητική δομή και το αγωνιστικό τμήμα, καθώς και οι τρόποι υλοποίησής του.

Οι συζητήσεις θα συνεχισθούν από την ερχόμενη εβδομάδα σε λεπτομερέστερα θέματα. Επίσης, η Επιτροπή έλαβε εγγράφως από το σχήμα «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ» πρόταση ανάληψης της Διοίκησης της ΠΑΕ, μαζί με σχέδιο βιωσιμότητάς της. Τις επόμενες ημέρες θα καθορισθεί συνάντηση και με τους εκπροσώπους αυτού του σχήματος. Για κάθε εξέλιξη η Επιτροπή θα ενημερώνει τους μετόχους και τους φιλάθλους».

Last modified onΚυριακή, 23 Μάιος 2021 13:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep