«Ήμουν αποφασισμένος να συνεχίσω»

Τι δήλωσε ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας, Μιχάλη Ηλιάδης για τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Μεγάλη αυταπάρνηση έδειξε ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας, Μιχάλης Ηλιάδης στο παιχνίδι του Σαββάτου (15/05) με τα Τρίκαλα. Ο 24χρονος πήρε την ευθύνη να συνεχίσει στο ματς αν και έχασε τις ασθήσεις του όταν του γύρισε η γλώσσα. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sportdrama.gr», περιέγραψε το συμβάν και εξήγησε την απόφασή του:

«Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου γίνεται μια κεφαλιά προς τα πίσω από τον Νασιμέντο και βγαίνω να την μαζέψω. Πάνω στη μπάλα πέφτουν να την διεκδικήσουν ο Κουκόλης με τον Ευθυμίου. Εκεί, στην διεκδίκηση, κάποιος από τους δύο με βρήκε με το γόνατο στο κεφάλι. Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τι έγινε.

Για δύο λεπτά δεν είχα αίσθηση του τι γινόταν γύρω μου. Ήρθε ο γιατρός και συνήλθα. Μου έλεγε ότι πρέπει να βγω και να πάω στο νοσοκομείο. Έφεραν και το φορείο για να με πάνε στο ασθενοφόρο. Εγώ μόλις ένιωσα ότι δεν έπαθα κάτι το σοβαρό τους είπα ότι δεν θέλω να βγω και ότι θέλω να συνεχίσω. Αυτοί επέμεναν, αλλά εγώ δεν ήθελα να ακούσω με τίποτε ότι θα έπρεπε να βγω. Ήμουν αποφασισμένος να συνεχίσω. Δεν ήθελα να αφήσω το παιχνίδι με τίποτε. Τους είπα ότι δεν βγαίνω με τίποτε και επέμενα σε αυτό. Ζήτησα μόνο να με βοηθήσουν να σηκωθώ.

Μόλις σηκώθηκα είχα μια ζαλάδα, αλλά ένιωθα καλά. Μέχρι το ημίχρονο, περίπου ένα τέταρτο, είχα κάποια μικροζάλη, αλλά περίμενα το ημίχρονο για να πάω στα αποδυτήρια και να συνέλθω εντελώς. Όπως και έγινε. Μετά το παιχνίδι μου συνέστησαν να πάω στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αλλά επειδή δεν ένιωθα να έχω πρόβλημα το απέφυγα για να γυρίσω στη Δράμα με την ομάδα».

Για το αποτέλεσμα και τη συνέχεια στην Πάτρα:

«Αν δεν είχαμε την ατυχία στην αρχή του δεύτερου ημίχρονου να ισοφαριστούμε, θα είχαμε εξασφαλίσει ήδη την παραμονή μας. Ατυχία, τι να πω; Συνεχίζουμε και θα πάμε μέσα στην Πάτρα να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΚυριακή, 16 Μάιος 2021 12:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep