«Λιονταρίσιο πάθος»

Πηγή φωτ.: sportdrama.gr Πηγή φωτ.: sportdrama.gr

Ψυχή και καθαρό μυαλό είχε η Δόξα Δράμας στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας όπως δήλωσε ο Κώστας Βασιλακάκης.

Ο Κώστας Βασιλακάκης συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Δόξας Δράμας με νίκη (2-1) σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας και δήλωσε σχετικά στο «sportdrama.gr»:

«Ήταν μια σπουδαία νίκη. Μια μεγάλη βαθμολογική επιτυχία που μας δίνει περισσότερες πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία. Άλλωστε αυτή τη στιγμή αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας που έπρεπε να το κερδίσουμε πάση θυσία και το κερδίσαμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έπαιξαν με ψυχή και πάλεψαν με λιονταρίσιο πάθος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είχαμε πει ότι θα παίξουμε σαν να παίζουμε ένα τελικό και το έκαναν πράξη».

Η ομάδα είχε αρκετά βελτιωμένη εικόνα. Πού οφείλεται αυτό;

«Είχαμε ψυχή και κυρίως καθαρό μυαλό. Προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα κάτω και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Το καταφέραμε με καλή απόδοση. Προσπαθήσαμε να πάμε καλά αμυντικά και πιστεύω ότι απέναντι στην πίεση των αντιπάλων μας αντιδράσαμε καλά. Αμυνθήκαμε καλά και στην κόντρα είχαμε δύο γκολ, ένα δοκάρι και μερικές καλές τελικές. Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπου όλα είναι κάτω από μεγάλη πίεση πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε καλά».

Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Καραϊσκάκη είναι ένας ακόμη τελικός;

«Ναι, έτσι πρέπει να το δούμε. Σαν έναν ακόμη τελικό. Παίζουμε στο γήπεδό μας. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι και να το κερδίσουμε. Να δώσουμε επιτέλους χαρά στον κόσμο μας. Όπως κάναμε χαρούμενους αυτούς που ήρθαν στη Λάρισα. Με καλή ψυχολογία και αγωνιστική διάθεση δεν θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε τη νίκη. Η θέση της Δόξας είναι τουλάχιστον σε αυτή την κατηγορία. Δεν γίνεται, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα παραμονής για μια ομάδα σαν τη Δόξα».

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΤετάρτη, 05 Μάιος 2021 11:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep