Logo
Print this page

«Καλά παιδιά οι επενδυτές»

Ο Βασίλης Αμανατίδης μίλησε για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές της Δόξας Δράμας.

Την άφιξη των ξένων υποψήφιων επενδυτών της Δόξας Δράμας προανήγγειλε ο Βασίλης Αμανατίδης. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των Χανίων που μεσολάβησε για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με την ΠΑΕ μίλησε στο Metropolis 95,5 σχετικά με το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον. Τους χαρακτήρισε καλά παιδιά και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πρόκειται για δύο ξένους επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στα στερεά τρόφιμα και την εστίαση. Για μία εταιρεία σε ξένη χώρα ο πιο οικονομικός τρόπος για να πάρει σάρκα και οστά είναι μέσα από το ποδόσφαιρο. Μου ζήτησαν να βρω τρεις, τέσσερις λύσεις. Δεν έγινε στοχευμένη κίνηση για τη Δόξα. Η δική μου γνώμη είναι ότι η ομάδα έχει ειδικό βάρος, προϋποθέσεις με βάση τη γεωγραφική της θέση και πολύ κόσμο.

Μετέφερα τηλεφωνικώς και εγγράφως το ενδιαφέρον επίσημα. Ζήτησα όλα τα έγγραφα για να ξεκινήσει μία σοβαρή αλληλογραφία. Τους γνωρίζω. Το πορτοφόλι τους δεν γνωρίζω. Ξέρω τις δυνατότητές τους μέχρι ενός σημείου. Για να κάνεις μπίζνες στην Ελλάδα και το ποδόσφαιρο δεν θεωρώ ότι θα είναι τόσο δαπανηρό γι' αυτούς. Είναι καλά παιδιά, δεν έχουν να κάνουν με παρασκήνια.

Έχουμε προχωρήσει στις ανταλλαγές εγγράφων και σε 2,3 εβδομάδες θα έρθουν εδώ για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Αν μου ζητηθεί να βοηθήσω και μου το επιτρέψουν οι άνθρωποι, εγώ δεν μπορώ να αρνηθώ. Η ΠΑΕ μόλις χθες έλαβε το έγγραφο ότι συμφωνούν οι ενδιαφερόμενοι να προχωρήσουν».

Για τις καταγγελίες της Μπεναβίδου:

«Κάθε άνθρωπος λέει ό,τι θέλει. Δεν κατακρίνω, ούτε επικροτώ. Έχω εμπειρία στο ποδόσφαιρο και εμένα δεν με αγγίζουν αυτά».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΠέμπτη, 29 Απρίλιος 2021 14:20
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr