Logo
Print this page

Επίσημο του Βασιλακάκη

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Κώστα Βασιλακάκη στη Δόξα Δραμας. Τι δήλωσε ο Κολιτσιδάκης.

Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Βασιλακάκη και παράλληλα τόνισε ότι θα δώσει τα απαραίτητα εφόδια στους «άξιους ποδοσφαιριστές». Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη. Ο Κώστας Βασιλακάκης αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της αγαπημένης μας ομάδας και για πολλοστή φορά αποδέχεται σε μια δύσκολη περίοδο να αναλάβει τις τύχες της Δόξας στην οποία προσέφερε πάρα πολλά και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής όποτε η ομάδα τον χρειάστηκε.

Είμαστε βέβαιοι πως με την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα δώσει τα απαραίτητα εφόδια και το κίνητρο στους ΑΞΙΟΥΣ ποδοσφαιριστές μας να πετύχουν τον στόχο της παραμονής. Κώστα καλωσόρισες για ακόμη μια φορά στο σπίτι σου!».

Ο πρώην πλέον προπονητής των Μαυραετών, Θανάσης Κολιτσιδάκης δήλωσε στο Metropolis 95,5:

«Από την ομάδα εγώ απολύθηκα και δεν παραιτήθηκα. Έγινε εν θερμώ την ώρα που τελείωσε ο αγώνας και χωρίς να μου ζητήσουν εξηγήσεις μέσω τηλεφώνου κιόλας μετά από έναν χρόνο συνεργασίας. Για εμένα ήταν μία μεγάλη εμπειρία και δεν κρατάω καμία κακία και μετά από αυτή την ήττα με την Ιεράπετρα ήρθε αυτή η απόφαση απόλυσης. Εγώ πίστευα ότι μπορούσα να οδηγήσω την ομάδα στη σωτηρία κάτι που δεν πίστευε η ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο...»

Last modified onΤετάρτη, 28 Απρίλιος 2021 23:32
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr