«Το παλέψαμε ως το τέλος»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του και μίλησε για το ρίσκο του Διαγόρα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Ο Διαγόρας στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα με τον Εργοτέλη δεν έπιασε τα στάνταρ της απόδοσης προηγούμενων αγώνων. Ρίσκαρε στο δεύτερο ημίχρονο, ισορρόπησε, αλλά δεν απέφυγε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης, πάντως, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του και δήλωσε στο FL News:

«Χάσαμε ένα παιχνίδι από μία καλή ομάδα. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και χάσαμε ένα ημίχρονο, με αποτέλεσμα να κυνηγάμε το σκορ. Ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Στα πρώτα 30 λεπτά δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις και σημείωσε ένα γρήγορο γκολ, κάτι που μας έβαλε σε μία ψυχολογική πίεση.

Στο δεύτερο 45λεπτο αλλάξαμε την εικόνα μας. Τα παιδιά πάλεψαν όπως σε όλα τα παιχνίδια, τα έδωσαν όλα για την ισοφάριση και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Με τις αλλαγές γίναμε ακόμα πιο επιθετικοί. Είχαμε μία κλασική ευκαιρία με τον Μπαστακό, αλλά πολλές φορές όταν δεν πετυχαίνεις γκολ, το πιο πιθανό είναι να το δεχτείς, ειδικά όταν έχουμε ρισκάρει και έχουμε φορτώσει την επίθεσή μας με πολλούς ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς σε μία κόντρα δεχτήκαμε και ένα δεύτερο τέρμα.

Η νίκη του Εργοτέλη είναι δίκαιη. Ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και κοιτάμε ήδη το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί την Τετάρτη».

Last modified onΚυριακή, 14 Φεβρουάριος 2021 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep