Διαφωνία για το πριμ ανόδου

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση των προσφυγών των Παπαδόπουλου, Μπαρμπαρούση σε βάρος του Διαγόρα.

Προσφυγές σε βάρος του Διαγόρα έχουν καταθέσει εδώ και αρκετό καιρό οι Θοδωρής Παπαδόπουλος, Γιώργος Μπαρμπαρούσης. Αμφότερων οι υποθέσεις συζητήθηκαν τη Δευτέρα (25/01) στην ΠΕΕΟΔ, με την ΠΑΕ να αρνείται ότι πρέπει να τους πληρώσει το πριμ ανόδου. Το FL News ήταν «παρών» στην εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Για την υπόθεση του Παπαδόπουλου, ο οποίος διεκδικεί 11.500 ευρώ, ο νομικός του Διαγόρα Χάρης Γρηγορίου κατέθεσε μεταξύ άλλων ένσταση και για το πριμ ανόδου. Όπως είπε: «Η ΠΑΕ προβιβάστηκε από καραμπόλα και λόγω παραίτησης άλλης ομάδας. Όταν ασκήθηκε η προσφυγή δεν είχε τελεσιδικήσει η άνοδος. Υπήρχε εκκρεμοδικία στο Διαιτητικό για την απόφαση στην προσφυγή της Νίκης Βόλου. Αν γινόταν αναδιάρθρωση, τότε θα δικαιούνταν πριμ ανόδου; Συνομολογούμε τα πάντα πλην των μηνών αναστολής και του πριμ».

Σε ό,τι αφορά στο διάστημα αναστολής από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο ο Γρηγορίου υποστήριξε ότι ο Παπαδόπουλος είχε αποχωρήσει από τη Ρόδο και τόνισε: «Κι εγώ κάνω ατομικές, αλλά δεν πληρώνομαι από κανέναν». Ίδιες οι ενστάσεις του Διαγόρα και στην υπόθεση του Μπαρμπαρούση, ο οποίος διεκδικεί το ποσό των 9.302 ευρώ.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης (27/01, 15.00) με τον Ιωνικό εκτός πλάνων θα βρίσκονται οι Κωστούλας, Καρατάσιος. Εξέτισε την ποινή του ο Σμυρλής.

Last modified onΤρίτη, 26 Ιανουάριος 2021 23:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep