«Τον κράτησε στο παιχνίδι ο τερματοφύλακας»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε ότι ο γκολκίπερ του ΟΦΙ, Γιάννης Παπαδόπουλος, κράτησε όρθια την ομάδα απέναντι στον Διαγόρα.

Ο προπονητής του Διαγόρα, Σάκης Θεοδοσιάδης, ανέφερε μετά το 1-1 της ομάδας του με τον ΟΦΙ πως ο κίπερ του αντιπάλου, Γιάννης Παπαδόπουλος, ήταν αυτός που τον κράτησε όρθιο στο ματς. Παραδέχτηκε πως στο δεύτερο μισό ο Διαγόρας κουράστηκε, αλλά σημείωσε πως θα μπορούσε να φύγει από την Ιεράπετρα και με το "διπλό".

Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

«Αντιμετωπίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η συγκέντρωση και η πειθαρχία της ομάδας μου ήταν σε υψηλό επίπεδο. Κάναμε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, υποχρεώσαμε τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο, βάλαμε το γκολ, δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες και θα έλεγα ότι ο τερματοφύλακας του αντιπάλου ήταν αυτός που τον κράτησε στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά τα πρώτα 15 λεπτά, άρχισε να βγαίνει η κούραση στον αγωνιστικό χώρο, ο αντίπαλος άρχισε να παίρνει μέτρα. Δημιούργησε προϋποθέσεις, πίεσε και δεχτήκαμε γκολ. Θα μπορούσαμε βέβαια με το φάουλ του Αυγενικού να πάρουμε το παιχνίδι, που θεωρώ ότι θα μας άξιζε. Δεν είχαμε βέβαια τα τρεξίματα που είχαμε στο πρώτο. Αμυνόμασταν περισσότερο, αλλά αυτό θα βελτιωθεί μετά από 4-5 αγωνιστικές.

Οι παίκτες θα ανεβάσουν τη διάρκειά τους. Σε ένα μακρινό ταξίδι πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό. Έρχονται συνεχόμενα ματς, μακρινά ταξίδια. Πρέπει να έχουμε ηρεμία. Να ευχηθώ να έχουν όλοι υγεία, γιατί τα συνεχόμενα παιχνίδια σε βαριά γήπεδα φέρνει κούραση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, εύχομαι να έχουν ανάλογη συνέχεια. Να ευχαριστήσω και τον ΟΦΙ για την άψογη φιλοξενία».

Last modified onΣάββατο, 16 Ιανουάριος 2021 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep