Θεοδοσιάδης: «Κοροϊδία»

Ο προπονητής του Διαγόρα, Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιλαμβάνεται τη στάση της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Για κοροϊδία έκανε λόγο ο προπονητής του Διαγόρα, Σάκης Θεοδοσιάδης με αφορμή το «πράσινο φως» που δεν ανάβουν οι λοιμωξιολόγοι για την έναρξη της Super League 2. Σε δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ανέφερε σχετικά με τον αποκλεισμό της κατηγορίας από το Κύπελλο:

«Ασφαλώς και θέλαμε να αγωνιστούμε στο κύπελλο. Είναι ένα κίνητρο ο συγκεκριμένος θεσμός γιατί πολλά χρόνια μετά θα ερχόταν μια ομάδα της Super League στο νησί. Δυστυχώς όμως μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, αυτό δεν θα γίνει».

Για το αν η εξέλιξη αυτή θα επηρεάσει και την απόφασή τους για το πρωτάθλημα:

«Από τη στιγμή που δεν εξαρτάται από εμάς δεν μπορούμε να πούμε απολύτως τίποτα. Πάμε ημέρα με την ημέρα και βλέπουμε. Πάντως όλο αυτό είναι έλλειψη σεβασμού προς τις ομάδες και την προσπάθεια που κάνουν. Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα της κατάστασης και σεβόμαστε όλα τα μέτρα.

Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας αντιμετωπίζουν έτσι από τη στιγμή που κάνουμε μοριακά τεστ κάθε εβδομάδα. Δεν την αντιλαμβάνομαι αυτή τη στάση. Προφανώς και οι άνθρωποι αυτοί δεν ασχολούνται καθόλου με το ποδόσφαιρο. Δεν είναι στις προτεραιότητές τους. Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα μπορούσαν να πάρουν μια ξεκάθαρη και οριστική απόφαση για να ξέρουμε και εμείς. Αυτό το πράγμα πλέον είναι μια κοροϊδία».

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιανουάριος 2021 13:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep