«Κακό σε κανέναν, τουλάχιστον προπονήσεις»

Ο προπονητής του Διαγόρα, Σάκης Θεοδοσιάδης, δήλωσε ότι η αγωνιστική απραξία δημιουργεί τεράστια αστάθεια.

Στην εφημερίδα «Αθλητική Ροδιακή» μίλησε ο προπονητής του Διαγόρα, Σάκης Θεοδοσιάδης. Εξέφρασε την αντίθεσή του προς όλο αυτό που συμβαίνει με τη Super League 2 αναφέροντας τα εξής:

«Η αγωνιστική απραξία δημιουργεί τεράστια αστάθεια σε όλες τις ομάδες. Το πιο σημαντικό θα ήταν να μας δινόταν τουλάχιστον η δυνατότητα να κάνουμε ομαδικές προπονήσεις με την τήρηση φυσικά όλων των μέτρων που προβλέπονται. Κινδυνεύει να χαθεί όλη προετοιμασία που έχουμε κάνει. Αν θα πάει και άλλο πίσω η έναρξη του πρωταθλήματος, ας μας δοθεί τουλάχιστον η δυνατότητα να κάνουμε έστω τις προπονήσεις μας».

Παγκοσμίως οι επαγγελματικές κατηγορίες δεν έχουν κλείσει. Αντιλαμβανόμαστε φυσικά ότι πάνω απ’ όλα είναι η υγεία όλων. Και εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε σε κανέναν κακό. Ούτε στις οικογένειές μας, ούτε στους συμπολίτες μας. Θεωρώ όμως ότι θα μπορούσαμε να συμμετέχουν σε προπονήσεις χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για τους επαγγελματίες. Και αργότερα, όσο πιο γρήγορα μπούμε σε αγωνιστική δράση, τόσο καλύτερα θα είναι για όλους. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουν δαπανηθεί χρήματα, έχουν γίνει επενδύσεις».

Last modified onΣάββατο, 14 Νοέμβριος 2020 15:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep