Logo
Print this page

Σπουδαία κίνηση με Λινάρδο

Ο Διαγόρας συμφώνησε με τον 29χρονο μέσο Παναγιώτη Λινάρδο που έπαιζε στη Σιγκαπούρη με τη Γκεϊλάνγκ.

Εμπειρία και ποιότητα προσέθεσε στη μεσαία γραμμή του ο Διαγόρας. Οι Κυανέρυθροι ανακοίνωσαν την Κυριακή (18/10) τη συμφωνία τους με τον 29χρονο (08/07/91) μέσο, Παναγιώτη Λινάρδο που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης με τη Γκεϊλάνγκ.

Ο νεοαποκτηθείς μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα στον Παναιγιάλειο το 2015 (27 συμμετοχές, 4 γκολ) και συνέχισε σε Βέροια (18 αγώνες, 3 τέρματα), Λαμία (8 συμμετοχές), Κέρκυρα (22 ματς, 2 γκολ), Παναχαϊκή (12 παιχνίδια, 1 γκολ). Έχει αγωνιστεί ακόμα στην Κύπρο με τις Α.Ε. Ζακακίου, Αναγέννηση Δερύνειας, Ομόνοια Αραδίππου.

Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν είχε 2 συμμετοχές με τη Γκεϊλάνγκ στο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης και αποχώρησε έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας.

Η ανακοίνωση:

«Έναν ακόμη έμπειρο ποδοσφαιριστή απέκτησε ο Διαγόρας! Πρόκειται για τον 29χρονο Έλληνα μέσο Παναγιώτη Λινάρδο, που έφθασε σήμερα (Κυριακή) στη Ρόδο και από αύριο θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Ο προπονητής κ. Σάκης Θεοδοσιάδης δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πρόσθεση του Λινάρδου στο ρόστερ του Διαγόρα, καθώς θεωρεί σημαντική την παρουσία του στην ομάδα.

Ο παίκτης, που κατάγεται από το Μεσολόγγι, έχει αγωνισθεί στην Ελλάδα στις ομάδες: Παναιγιάλειο, Βέροια, Λαμία, Κέρκυρα και Παναχαϊκή. Επίσης, φόρεσε τις φανέλες των ομάδων της Κύπρου: ΑΕΖ Ζακακίου, Ανόρθωση, Αναγέννηση Δερύνειας και Ομόνοια Αρραδίπου. Τελευταία του ομάδα, όπου έπαιξε για ένα εξάμηνο, ήταν η Geylang International της Σιγκαπούρης.

Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τον καλοσωρίζει στην «οικογένεια του Διαγόρα» και του εύχεται, υγεία κι επιτυχίες!».

Last modified onΚυριακή, 18 Οκτώβριος 2020 13:43
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr