Ανακοινώθηκε ο Ντοριβάλ

Επίσημα ποδοσφαιριστής του Διαγόρα ο 33χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Ντορίβα Ντοριβάλ.

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου μέσου Ντορίβα Ντοριβάλ ντας Νέβες Φεράζ Ζούνιορ ανακοίνωσε το Σάββατο (17/10) ο Διαγόρας. Ο νεοαποκτηθείς έπαιξε για τρία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2008-09 είχε 20 παρουσίες με την Ξάνθη, ακολούθησε την επόμενη χρονιά ο Θρασύβουλος (29 αγώνες, 2 γκολ) και η Αναγέννηση Καρδίτσας (29 ματς, 5 γκολ) την αγωνιστική περίοδο 2010-11.

Πριν επιστρέψει στη χώρα μας ο Ντοριβάλ αγωνιζόταν στην πατρίδα του με τη Σάο Μπέντο. Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Dorival das Neves Ferraz Júnior. Είναι Βραζιλιάνος, 33 ετών και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού. Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη, που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αφού έχει σύζυγο Ελληνίδα και αγωνιζόταν παλαιότερα στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα, έχει παίξει στην Ξάνθη, στον Θρασύβουλο και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Βραζιλίας, όπως και στην Ιαπωνία. Ο Ντοριβάλ βρίσκεται στη Ρόδο τις τελευταίες ημέρες και ακολουθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη. Οι άνθρωποι του Διαγόρα πιστεύουν ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μπορεί να βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα, να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η «μπλε κάρτα» του Ντοριβάλ έφθασε μέσω FIFA στην ΕΠΟ και το δελτίο του είναι έτοιμο. Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την «κυανέρυθρη» φανέλα».

Last modified onΣάββατο, 17 Οκτώβριος 2020 14:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep