Logo
Print this page

Τσέλιος: «Διαγόρας, αυτός μου ταιριάζει!»

«Στον Διαγόρα βρήκα το ποδοσφαιρικό περιβάλλον που μου ταιριάζει», δηλώνει στο news12.gr με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με τον «Γηραιό» ο Θέμης Τσέλιος.

Ο ταλαντούχος και εξελίξιμος τερματοφύλακας που έκανε μια εξαιρετική χρονιά, είναι πανέτοιμος να αφήσει τα διαπιστευτήρια του και τη νέα χρονιά θεωρώντας πως “ο Διαγόρας θα με βοηθήσει να αναδείξω τα χαρακτηριστικά μου».

«Ο Διαγόρας κατά την διάρκεια της πρόσφατης χρονιάς ήταν μια ομάδα με πάρα πολύ καλή οργάνωση τόσο μέσα όσο όμως και έξω από το γήπεδο. Επίσης είχαμε πολύ καλή οργάνωση παιχνιδιού και αισθανόμουν μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Η περσινή χρονιά για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντική γιατί μέσα από σκληρή δουλειά καθιερώθηκα σε μια ιστορική ομάδα σε ένα δυνατό – ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτοί οι λόγοι ήταν πολύ σημαντικοί για να με κάνουν να αποφασίσω να παραμείνω».

Όσον αφορά τους στόχους του: «Στόχος μου κάθε χρόνο είναι να βελτιώνομαι ατομικά και να βοηθάω την ομάδα μου να επιτυγχάνει τους δικούς της στόχους».

Last modified onΔευτέρα, 13 Ιούλιος 2020 18:39
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr